Lentokenttäbussiyhteys Pattayaan ja Hua Hiniin toimii jälleen neljän kuukauden Covid-19-sulkujakson jälkeen, nykyinen aikataulu saatavilla

Kansallinen -

Thaimaan lentoasema (AOT) ilmoitti eilen, 8. syyskuuta, että yhtiö on avannut uudelleen matkustajabussiliikenteensä Suvarnabhumin lentokentältä Pattayaan ja Hua Hiniin, alun perin 22. elokuuta alkaen ja nyt jälleen täysin auki.

Palvelu on ollut tilapäisesti tauolla 9. huhtikuuta lähtien, koska he eivät olleet maahan matkustavia kansainvälisten lentojen turisteja koronavirusepidemian vuoksi.

AOT on käynnistänyt linja-autoliikenteen uudelleen sen jälkeen, kun Suvarnabhumin lentoasema on tarjonnut kotimaan lentoja, joilla matkustajat ovat kiinnostuneita matkustamaan matkailukohteisiin.

Suvarnabhumin lentoaseman – Hua Hinin aikataulu on kuitenkin tällä hetkellä vain yksi matka päivässä. Bussi lentokentältä lähtee klo 12 ja bussi Hua Hinista klo 30. Hinta on 11.00 bahtia henkilö/matka.

Suvarnabhumin lentokentän Pattaya aikataulu on 4 matkaa päivässä. Bussi lähtee lentokentältä klo 09.00, 12.00, 15.00 ja 18.00 ja samaa aikataulua sovelletaan Pattayasta lähtevään bussiin. Hinta on 130 bahtia henkilö/matka.

Terveysmittausten osalta Covid-19:n leviämisen estämiseksi kaikkia bussimatkustajia pyydetään suorittamaan terveystarkastus linja-autoasemalla ennen bussiin nousua ja heidän tulee käyttää kasvonaamaria koko matkan ajan. Jokaisessa bussissa on alkoholinpuhdistussuihke, ja poliisi suihkuttaa ajoneuvoon ja muihin kosketuspintoihin desinfiointiainetta.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.