Viranomaiset pyysivät tutkimaan asiaa sen jälkeen, kun mies jäi videolle keräämään pysäköintimaksuja Pattaya Walking Streetillä

Pattaya-

Paikalliset asukkaat ovat pyytäneet kaupungin virkamiehiä tutkimaan asiaa sen jälkeen, kun thaimaalainen mies jäi videolle, kun hän kerää pysäköintimaksuja turisteilta Pattaya Walking Streetillä tällä viikolla.

Saatuaan valituksia eilen illalla Pattaya News -toimittajat menivät Pattaya Walking Streetille. Tuntematon thaimaalainen heilutti kuljettajia sisään valolla kadun pysäköintipaikoille. Sen jälkeen hän pyysi heiltä rahaa. Pattaya News toteaa, että pysäköinti kadulla on ilmainen.

Yksi kuljettajista kertoi The Pattaya Newsille, että kun thaimaalainen sai hänet pysäköimään autonsa, hän odotti rahojaan kertomatta summaa.

Kuljettaja pelkäsi miehen hyökkäävän hänen kimppuunsa tai vahingoittavan hänen autoaan, joten hän antoi hänelle rahaa. Tarkkaa summaa ei kerrottu.

Paikalliset ja turistit ovat kehottaneet viranomaisia ​​tutkimaan asiaa, sillä se on julkinen alue, jonne kaikki voivat pysäköidä ilman pysäköintimaksua. Pattaya News muistuttaa lukijoita, että katupysäköinti on ilmaista kaikkialla kaupungissa laillisilla pysäköintipaikoilla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.