Thaimaan pääministeri julkistaa Red Bullin perillisen tapauksen huomenna, paljastaa kaikki havainnot

Bangkok-

Thaimaan pääministeri Prayut Chan O' Cha on sanonut julkistavansa tutkimuksen väitetystä Vorayuth Yoovidhyaa koskevan tapauksen väärinkäsityksestä huomenna iltapäivällä Thaimaan hallituksen kokouksen jälkeen.

Thaimaan valloittanut tapaus juontaa juurensa vuoteen 2012, jolloin Red Bullin perillinen miljardööri oli osallisena ilmoitetussa hit and run -tapahtumassa, joka tappoi päivystävän poliisin. Saat lisätietoja tapauksesta ja kattavuudestamme napsauttamalla tätä.

Pääministerin asettamaa tutkintakomiteaa johtava entinen vaalikomisario Vicha Mahakhun sanoi, että lähes satasivuinen raportti on toimitettu pääministerille ja sitä käsitellään huomenna Thaimaan hallituksen viikoittaisessa kokouksessa. Tämän jälkeen raportti julkaistaan ​​tiedotusvälineille. Raportti on tiivistetty kymmeneen sivuun "lukemisen helpottamiseksi", hän lisäsi.

Lehdistötilaisuus raportista ja löydöksistä, jotka Vichan mukaan selventävät tapauksen tilannetta, järjestetään huomenna iltapäivällä Thaimaan hallituksen kokouksen jälkeen. Vicha sanoi myös, että ne, joiden havaitaan käsitelleet tapausta väärin, joutuvat vastuuseen.

Pattaya News toimittaa täydellisen raportin tuloksista lehdistötilaisuuden jälkeen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/