Varas pidätettiin varastamassa rahaa sairaalan lahjoituslaatikoista Chonburissa – VIDEO

Chonburi-

Tunnistettu varas on pidätetty varastettuaan rahaa Chonburin sairaaloiden lahjoituslaatikoista.

Uudelleenesitys suoritettiin eilen Ban Buengin sairaalassa, jota johti kapteeni Weerathep Thepjantada Ban Buengin poliisista.

Arnon Kruanamkam, 37, varasti sairaaloista viime viikolla varhain aamulla rahaa lahjoituslaatikoista ja sisällä oli noin 10,000 XNUMX bahtia käteistä. Tämän jälkeen hän kiipesi moottoripyörällään rahan kanssa.

Poliisi jäljitti Arnonia CCTV-materiaalista ja jäljitti ja pidätti hänet sitten Rayongissa.

Arnon myönsi, että hän otti rahaa Bang Buengin ja Panat Nikhomin sairaalan lahjoituslaatikoista ja jätti lahjoituslaatikot samaan paikkaan. Hän sanoi, että hän tarvitsi rahaa online-uhkapelivelkoihin, eikä hänellä ollut vaihtoehtoja.

Arnonia syytetään varkaudesta, ja hän on edelleen tutkintavankilassa Pattayalla. Arnon väittää olevansa pahoillaan siitä, mitä hän teki puhuessaan The Pattaya Newsille, ja pyysi anteeksi sairaaloilta ja lahjoittajilta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.