Pattaya Cricket Club Stallions kuudennessa vuotuisessa Koh Chang Beach Tournamentissa

Pattaya Cricket Club Stallions osoitteessa 6th Koh Changin rantaturnaus.

Kirjoitti Clive Rogerson PCC:lle 

Toimittajan huomautus: Jos haluat lähettää paikallisen urheiluryhmäsi tai tapahtumasi ilmaiseksi meille julkaistavaksi The Pattaya Newsissa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com tai lähetä meille viesti Facebookissamme.

PCC Stallionsilla oli suuria toiveita menestyä turnauksessa, koska suurin osa joukkueesta pelasi Chiang 8:ssa helmikuussa 2020, jonka PCC voitti. Valitettavasti Stallions oli kovassa ryhmässä, jossa oli Black Parrots, voittajat kahden viime vuoden aikana, Lanna ja The Young Ones. 

 

Heidän ensimmäinen ottelunsa oli The Young Onesia vastaan, joka löi ensimmäisenä. Simon keilaili ensin. Joe löi toisen pallon alas Wezin kurkusta, joka pudotti pallon välittömästi ja heitti sen takaisin villisti kaatoa varten. 4 viimeisestä pallosta väärän kentän kautta Andylta Long-onissa. 15 loppua ja asiat menivät koko Pete Tongille oriille. Andy otti seuraavan ja piti loistavasti yhdellä kädellä saalista hylätäkseen Teen, joka päätyi ankkalammikkoon. Matt keilaili köyhän ylimääräisillä ja kaatouksilla, mutta hän onnistui kukistamaan Meow'n ja siten The Young Ones oli 21:ssä puolivälissä. Punaiset keilasivat seuraavaksi ja se olisi ollut hyvä lopetus, ellei Trevor olisi laittanut väärin palloa, joka meni neljään. Trevor oli seuraava ja hän rajoitti nopeasti liikkuvan Cotin 4 juoksuun. Wez otti toiseksi viimeisen pallon ja sai Win plumb LBW ensimmäisen pallon, mutta sitä ei annettu. Wez onnistui sitten ajamaan Winin ulos upealla heitolla ja Win lähti ankkalammalle. Nuoret tekivät 8.

Oriit muuttuvat lepakoksi. Wez, Simon ja Matt (12) menestyivät hyvin kolmessa ensimmäisessä erässä useilla rajoilla ja lisäominaisuuksilla. 24 teki maalin puolivälissä, eikä siinä mitään. Andy löi 4th Juoota vastaan ​​ja jossain itsemurhajuoksussa, jossa kaadetaan kaikkialla, tuuli puhalsi vapauden ja Andyn katsottiin loppuneen!!!! Pallo ei ollut lähellä kantoja. Punaiset löivät Poomia vastaan. Hän sai itsensä ulos, mutta sai kuusi viimeisestä pallosta. Voittoon tarvittiin 6 ja Trevor oli viimeinen pelaaja Winia vastaan. Trevor saa 12 pistettä ja juoksi sitten ulos ilman palloa!!!! Nyt 3 voittoa ja voita kulhoja 14 leveästi 2 juoksulla. Stallions tekee 10 ja häviää 29 juoksulla. Vakava virhe, jota he katuisivat.

 

Toinen ottelu pelattiin Lannaa vastaan, joka valitsi lyönnin. Simon keilaili ensin, eikä se ollut kaunista. 2 ei-palloa ja laaja antoi 12, mutta hän sai Jackin pois omasta keilailustaan. Matt keilaili Luangia vastaan ​​ja nappasi häneltä ensimmäisen pallon. Myöhemmin Luang meni riskialtista toiseen ja Simonin hyvä heitto sai Luangin loppumaan. Chaitree löi Trevorin kolmella rajalla ja 15 pisteellä. Punaiset eivät kyenneet hillitsemään Johnia, joka piti pistemäärän tikittynä ja toi kokonaismäärän 20:een 4 vaihdon jälkeen. Andy keilaili hyvin pitääkseen Duanin 7 juoksussa, kun taas Wezillä oli viimeinen ohi ja rajoitettiin Chanchai 8:aan. Yhteensä 35.

Stallions avasi Simonin, jolla oli erinomainen ylitys, mukaan lukien valtava 6 18:sta. Wez hillitsi nopean, lyhyen keilailun Luangilta, mutta hän sai kuusi viimeisestä pallosta. Trevor hyötyi 6 leveästä ja ei-pallosta Duanilta ja nopean juoksun ohella vei pisteet 3:ään. 39 edellä puolivälissä, mutta sitten pyörät putosivat. Matt jäi kiinni kahdesti ja meni ankkalammalle. Andy jäi kiinni Chaitreen takaa ja hän meni ankkalammalle. Ooh virhe!!! Punaiset saapuivat ja tarvitsivat 4 voittaakseen. Muutama leveä ja 8 singleä varmistivat Oriille voiton yhdellä juoksulla. Oriit tekivät siitä vaikeaa itselleen.

 

Viimeinen divisioonaottelu pelattiin Black Parrotsia vastaan. Stallions löi ensimmäisenä ja Simon teki 4 maalia ennen keilailua. -1 ja pois ankkalammalle. Matt korjasi tilanteen reippaalla 12:lla, jota seurasi Reds, joka täytti rajan kolmella kuutolla Bobbyn kiinni saamiensa seurauksena. 3 puolivälissä oli ansiokas tulos, mutta sitten pyörät putosivat taas. Oriit tarvitsivat parempaa mekaanikkoa!!! Trevor sai itsensä jälleen ulos, mutta onnistui lisäämään 25 kokonaismäärään. Wez lisäsi maaliin 5 ja Andy otti viimeisen, mutta hän ei onnistunut vaivaamaan maalintekijöitä, jotka tekivät 6, mutta hänet pyydettiin kiinni ja keilattiin - ankkalammalle yhteensä 5. Vaikea tulos puolustaa Black Parrotsia vastaan.

Mustat papukaijat lähettivät Miken kohtaamaan Weziä. Tiukka yli, josta tuli vain 3. Bobby kohtasi Mattin, joka sijoittui 6 ja teki 12. Matt Bray kohtasi Redsin. Leveä ja 4 juoksua toi 6 pisteen puolivälissä 18. Andy rajoitti Tony Slackin arvoon 7 ja vain 5 jäljessä. Simon löysi keilavartensa ja rajoitti Stronkyn 4:ään. 8 tarvitsi viimeisen vaihdon Paulilta, joka kohtasi Trevorin. 6 pois ensimmäisestä pallosta ja vain 2 tarvitaan – kynsien puremista. Jotkut pisteet ja 4th pallo osui korkealle kohti pitkää rajaa, mutta se ei päässyt perille ja pääsisikö Simon sinne??? Kyllä, hän teki, pallo meni käteen, mutta pomppasi ulos. AAAARGH!!! 1 juoksu tehty ja taso 1 pallo jäljellä. He tekivät yhden maalin ja orit hävisivät yhdellä juoksulla.

 

Kukin divisioonan joukkue voitti yhden ottelun, mutta joidenkin sääntöjen mukaan orit katsottiin viimeisiksi ja näin ollen he kilpailivat semifinaalissa ennen finaalia 1.th tai 8th paikka. 

 

Välierässä vastaan ​​oli Isän armeija. Simon avasi lyönnin ja teki 19, joista 2 6:t. Matt sai joitakin leveyksiä ja lisää rajoja toiselle 17 juoksulle. Andy sai rajan 4 ja juoksi kuin demoni vielä 13 juoksua. Käytävän tulos oli 49 – tämä oli enemmän sitä. Wez onnistui vain 2:lla hyvää keilailua vastaan ​​ja Trevor teki 5. Reds oli viimeinen mies ja unohti, että hänen piti juosta vain puolivälissä ja takaisin - ei ylimääräisiä juoksuja! Hän lisäsi 13 nostaen tuloksen 68:aan, mikä on turnauksen tähän mennessä korkein pistemäärä.

Rudi Isän armeijasta saapui rypylle ilman mailaa ja kun hän löi palloa, hän unohti juosta. Rudi tai korpraali Jones! Hän selviytyi loppuvalituksesta ja lisäsi 5 juoksua. Trevor keilaili hyvin ja Wez sai Blobin kiinni rajalta. -4 ja pois ankkalammikolle. Matt keilaili Simonille, joka keilaili joitain singlejä, mutta keilattiin ja lisäsi siten vain 2 tulokseen, joka oli 3. Lyle lisäsi 2 Simonin hyvää keilausta vastaan. Nick teki 5 Redsiä vastaan, mutta hän juoksi ulos viimeisestä pallosta, joten mitään ei lisätty ja poistui ankkalammikkoon. Jonny oli viimeinen mies, joka jäi kiinni ensimmäisestä pallosta ja putosi viimeisenä. -4 ja lammelle. Lopputulos 1 ja voitto Stallionsille 67.

Wez Masterton PCC Stallions -kulhoista Chanchi of Lannalle

Hammastikku- tai syömäpuikkopokaalin finaali käytiin Barmy Armya vastaan. Simon löi ensimmäisenä ja onnistui 9 Bodhia vastaan. Wez aloitti hitaasti, mutta osui 6:lla viimeisistä kahdesta pallosta 2:een. Matt murskasi 12:n ja vei puolivälin tuloksen 19:een. Trevor lisäsi mukavan 40:n ennen kuin Redsin kohtasi Pang – kunnollinen keilaaja. Ei-pallo, yksi ja Reds keilattiin. -8 ja lammelle. Andy löi tasaisesti Aaronia vastaan ​​ja lisäsi 2 lopulliseen tulokseen 8.

Neil otti rypyn KC Barmy Armylle ja sai ensimmäisen pallon kiinni Simonista, mutta onnistui toipumaan viimeisestä 6:lla. 3 teki maalin. Bodhi sai lyhyitä juttuja Weziltä ja lyöessään 6:sta pitkään jalkaan astui käyntiin. Tuloksena 0 ja lammelle. Aaron onnistui 5:llä Mattilta tuomaan maalin viiteen. Pang juoksi nopeasti Trevoria vastaan, mutta hänet tyrmättiin viimeisellä pallolla. -5 maalintekoa ja lammelle. Jams ei pystynyt tekemään maaleja Redsiä vastaan, joten hän kastui. James lisäsi viimeisestä pisteestä 3 ja lopputulos oli 2. Orit voitti 4:lla ja keräsi syömäpuikot 48:lle.th paikka.

PCC Stallions kerää Chopsticks Trophynsa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/