Kaksi ulkomaalaista sukellusohjaajaa myönsi kuninkaalliset kunniamerkit Wild Boarsin jalkapallojoukkueen pelastamisesta

Surat Thani-

Ivan Karadzic, Tanskan kansalainen, ja Elik Brown, Kanadan kansalainen, molemmat Koh Taon sukellusohjaajat ovat saaneet kuninkaalliset kunniamerkit heidän roolistaan ​​kahdentoista Wild Boars -jalkapallojoukkueen nuoren jäsenen ja heidän valmentajansa pelastamisessa Chiang Raissa kaksi vuotta sitten. .

Seremonia pidettiin Surat Thanin provinssissa eilen 27. elokuuta, ja sitä johti Surat Thanin kuvernööri Wichawut Jinto.

Kaksi omistautunutta sukeltajaa olivat 115 ulkomaalaisen joukossa 187 palkitusta pelastajasta, jotka tekivät hyviä tekoja Tham Luangin luolapelastuksessa ja saivat ihailtavimman Direkgunabhornin ritarikunnan.

Joukkueen 25 jäsentä, 2018–XNUMX-vuotiaita, ja heidän XNUMX-vuotias apuvalmentajansa olivat tulleet Tham Luang-Khun Nam Nangin luolaan kesäkuussa XNUMX jalkapalloharjoituksen jälkeen ja jäivät nopeasti nousevan tulvaveden loukkuun. Heidät pelastettiin turvallisesti heinäkuussa, ja tapauksesta oli sen jälkeen tullut kansainvälisesti laajalti julkisuutta saanut luolapelastus.

Tekninen sukellusohjaaja Ivan kertoi Associated Pressille olevansa todella kunnia ja hämmästynyt siitä, että Hänen Kuninkaallinen Majesteettinsa kuningas oli tunnustanut sukellusryhmien ja kaikkien kotimaisten ja kansainvälisten pelastajien ponnistelut Wild Boars -jalkapalloilijoiden ja heidän valmentajansa pelastamiseksi tulvivasta luolasta klo. Tuolloin.

Kuva: Post Today

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.