Kaksi loukkaantui perävaunujen törmäyksessä Banglamungissa

Banglamung-

Kaksi vakavasti loukkaantunut perävaunun kolarissa Banglamungissa tänä aamuna.

Huayyain poliisin kapteeni Supachart Wasusakunjaroen sai ilmoituksen onnettomuudesta tiellä 36 Pongissa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen perävaunun kuljettajan Arnon Jaroensukin, 32.

Hän kertoi poliisille, että hänen perävaununsa oli rikki. Hän pysäköi perävaununsa tien viereen. Hän oli myös laittanut lähelle tienkäyttäjiä varoittavia kylttejä hänen mukaansa ja odotti tieapua.

Yhtäkkiä toisen perävaunun kerrottiin törmäävän hänen perävaununsa takaosaan.

Toisen kuorma-auton kuljettaja ja hänen matkustajansa sinkoutuivat ajoneuvosta ja loukkaantuivat vakavasti. Heidät nimettiin Mr. Phongsakorn Kampitooniksi, 38, ja Marisa Roobmohiksi, 30. Heidät kuljetettiin läheiseen sairaalaan lääketieteellistä apua varten.

Pong-poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten lisätoimien varalta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.