Muistokirjoitus: RIP Greg Woodhead eli Woody

Greg Woodhead eli Woody oli tunnettu motocrossin jäsen (Pattaya Bad boys Enduro -ryhmä) ja maastopyörä Monkey extreme -pyöräilijöiden ryhmä Itä-Pattayassa

Woody oli jäsenenä Lapset keittiössä Melbournessa vuonna 1983 ja muutti Thaimaahan noin 12 vuotta sitten, niinä vuosina hän asui Loeissa, Ban Changissa ja East Pattayassa. Woody oli erittäin suosittu, hän ajatteli aina muita ja kulki Pattayan, Rayongin ja Ban Changin ympäröivillä alueilla.

Eilen Woody, joka oli kuollessaan 59-vuotias, polttohaudattiin Wat Nong Ao -temppelissä aivan Pattaya Klangin tuntumassa. Se oli hieno käänne, Woodyn ystävät kiittävät John Strokeria, joka järjesti hautajaiset, otti yhteyttä perheeseensä ja siivosi huoneensa.

John Stroker julkaisi tänään "Pattaya Moto Central" Facebook-ryhmässä lisäjärjestelyjä. Seuraava on hänen lausuntonsa.

”Kiitos kaikille Woodyn hautajaisiin osallistumisesta ja kiitos ystävällisistä lahjoituksistanne sekä osallistujille ja verkossa lahjoittaneille. Kiitos Woodyn perheelle ja ystäville Australiassa, Scott Carnelle ja Kids in the Kitchenille, moottoripyörä- ja pyöräilyryhmille, ystäville ja yritysten omistajille.

”Teillä oli hieno päivä ja hyvät jäähyväiset arvokkaalle ystävällemme.
Ensi lauantaina klo 4 tapaamme Polo/Blue flag -mäen huipulla hajottelemaan hänen tuhkansa ja sen jälkeen syömme ja juomme The Doctor's Barissa järvellä. (Kiitos Keville ja Hueylle ruoasta.)

"Wooody lepää rauhassa tietäen, että teillä oli niin paljon hyviä ystäviä ja perhettä jäähyväisiksi, olemme onnekkaita, että olemme tunteneet sinut ja saaneet lisätietoa, huumoria ja ystävällisyyttä."

“John, Joy ja Lukette…”

Lapset keittiössä – mielialan muutos

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/