29 laitonta kambodžalaista siirtotyöläistä pidätettiin Sa Kaeossa

Ta Prayha, Sa Kaeo-

Rajavartioviranomaiset yhdessä muiden lainvalvontaviranomaisten kanssa pidättivät 29 laitonta siirtotyöläistä Sa Kaeosta eilen illalla Ta Prayhan osa-alueella.

Burapha-joukkojen apulaiskomentajan eversti Chisnupong Rodsirin johtamana suuri joukko lainvalvontaviranomaisia ​​löysi ryhmän, joka oli jalkaisin keskiyön aikoihin viime yönä, 14. elokuuta, yrittäessään navigoida metsässä ohjaajan kanssa.

Käsittelijä, joka on Thaimaan kansalainen, mutta jota ei nimetty, ilmoitti, että Suphanburissa sijaitseva yritys maksoi hänelle 4,500 2000 bahtia työntekijöiden tuomisesta heille. Yhtiö, jonka nimeä ei kerrottu lehdistölle, on kuulemma kiistänyt vaatimuksen lainvalvontaviranomaisten mukaan. Lisäksi jokainen siirtotyöläinen joutui maksamaan käsittelijälle XNUMX bahtia kukin.

Thaimaa on tiukentanut rajaturvallisuutta, koska pelätään, että laittomat siirtolaiset voisivat tuoda Covid-19-viruksen muista maista. Thaimaassa ei ole ollut yhtään vahvistettua paikallisesti levinnyt virustapausta yli 80 päivään.

29 laitonta siirtolaista palautetaan maihinsa Covid-19-tarkastuksen ja käsittelyn jälkeen. Käsittelijä joutuu syytteeseen ja syytteeseen.

Kuvat: 77kaoded

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/