Viisi räjähtämätöntä pommia, joiden uskotaan olevan peräisin Kambodžan sisällissodasta, löydettiin paikallisesta kylästä Sa Kaeosta Itä-Thaimaassa.

Viisi räjähtämätöntä pommia, joiden uskotaan olevan peräisin Kambodžan sisällissodasta, löydettiin paikallisesta kylästä Sa Kaeosta Itä-Thaimaassa.

Sateo-

13. Ranger Forces -rykmentin sotilasviranomaiset saivat hälytyksen keskiviikkona 4. elokuuta, kun pelästyneet Tubtim Siam 05 Villagen paikalliset löysivät useita räjähteitä lähistöltä.

Kaksi RPG-pommia ja savea havaittiin ensin kyläläisten pelloilla, ennen kuin paikalliset löysivät toisen panssarintorjuntamiinan ja kanuunakuulatyylisen laitteen kylän sisäänkäynnin läheltä.

Kylän päällikkö Mano Noeisungnoen, 53, sanoi, että niiden uskottiin olevan Kambodžan vuonna 1967 käydyn sisällissodan räjähdysainejäänteitä.

Kaikki ruosteiset pommit olivat renkaiden peitossa, kun räjähteiden hävittämisen (EOD) poliisit saapuivat paikalle. He purkivat laitteet turvallisesti ja siirsivät ne Ranger Forces -rykmentille.

Puhuessaan tämän jälkeen päällikkö sanoi, että hänen kyläläiset eivät olleet täysin paniikissa, koska tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun he löysivät Kambodžan sisällissodan pommeja alueelta. 

Mano sanoi: "Tiedämme nyt, mitä tehdä ja kenelle raportoida, kun löysimme pommit. Tämä alue on myös lähellä Kambodžan rajaa, joten pommit eivät voineet olla mistään muualta.

"Meidän on pidettävä silmällä lisää laitteita, joita ei ole löydetty. EOD ja armeijan upseerit auttoivat myös kylän asukkaita ja etsivät mahdollisia alueita, joihin voisi haudata lisää pommeja.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/