Murha/itsemurha Sa Kaeossa, jossa aviomies ja vaimo

Sateo-

61-vuotias thaimaalainen mies ja hänen 44-vuotias vaimonsa ovat molemmat kuolleet Sa Kaeon poliisin mukaan Sa Kaeossa tapahtuneeksi murhaksi/itsemurhaksi.

Tapauksesta ilmoitettiin ensimmäisen kerran noin kello 6 eilen aamulla lähellä Saeng Rungrueang Village 00:ta Ban Mai Nong Sain osa-alueella. Ensimmäisenä paikalle reagoivat poliisi everstiluutnantti Thaksin Ngamwong-Roi-rowan ja siihen liittyvä pelastushenkilöstö.

44-vuotias rouva Nuengthai Klomkraok löydettiin kuolleena kotinsa edestä veitsi upotettuna kaulaansa. Hän oli kuollut ajoneuvon edessä keskellä katua.

Todistajat ja rouva Nuengthain poika Decha Chaiboonchang, 62, tunnistivat Somsong Phiketin, 26, syylliseksi. Somsongin kerrottiin istuneen tiellä ja havainneen pelastustyöntekijöitä, kun he saapuivat paikalle, mutta pakenivat sitten. moottoripyörällä poliisin saapuessa paikalle.

Somsong löydettiin hetken kuluttua läheiseltä metsäiseltä alueelta, jonka kerrottiin kuluttaneen suuren määrän rikkakasvien torjunta-ainetta. Poliisin mukaan hänen kuolinsyynsä oli itsemurha.

Kuolleen naisen poika Decha kertoi, että pariskunta tappeli usein. Hän myös väitti, että tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Somsong oli vienyt veitsen äidilleen. Dechan mukaan Somsong uskoi, että hänen vaimollaan oli suhde nuoremman miehen kanssa, ja hän oli myös järkyttynyt henkilökohtaisista terveydellisistä ja oikeudellisista ongelmista, jotka johtuivat äskettäisestä rattijuopumuksesta.

Kiistan tarkka syy oli vielä lehdistöaikaan poliisin tutkinnassa.

Kuvat 77kaoded

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/