26 Kambodžan kansalaista pidätettiin Sa Kaeossa laittomasta rajanylityksestä

Sateo-

XNUMX Kambodžan kansalaista pidätettiin eilen Sa Kaeossa, ja heitä syytettiin laittomasta rajan ylittämisestä Thaimaahan.

Kapteeni Tetchat Chalermchit, Thaimaan kuninkaallisen poliisin komentaja Phan Suekin osapiirissä, raportoi tapahtumasta lähellä Non Sawet Setin kylää eilen aamulla. Kaikkiaan XNUMX Kambodžan kansalaista löysivät partiot, joiden kerrottiin hiipivän metsän läpi yrittääkseen päästä syvemmälle Thaimaahan. Yhdelläkään kahdestakymmenestäkuudesta henkilöstä ei löytynyt asianmukaista passia tai asiakirjoja, joiden perusteella he pääsisivät Thaimaahan.

Thaimaan viranomaiset ovat hiljattain tehostaneet vakavasti ehkäiseviä toimia estääkseen laittomien siirtotyöläisten pääsyn maahan. Tämä johtuu ensisijaisesti huolista, että siirtolaisilla voi olla Covid19-koronavirus ja se saattaa levittää viruksen Thaimaahan. Thaimaassa ei ole esiintynyt yhtään virustapausta paikallisesti yli kuudenkymmenen päivän aikana.

Kaksikymmentäkuusi laitonta siirtolaista kertoivat, että suurin osa heistä yritti palata töihin Rayongin alueelle maatalousalalla. He olivat palanneet kotiin Kambodžaan Covid-19-kriisin aikana maaliskuussa, mutta halusivat nyt palata töihin Thaimaan tilanteen parantuessa. Rajat olivat kuitenkin edelleen kiinni, he halusivat epätoivoisesti palata töihin, koska heillä ei ollut rahaa. He päättivät ylittää rajan laittomasti oppaan avulla, joka väitti veloittaneen heiltä kolme tuhatta bahtia henkilöä kohden. Opas kuitenkin hylkäsi heidät Thaimaan rajan puolelle ja katosi rahojen mukana.

Kapteeni Tetchatin mukaan 19 ulkomaalaista tarkistetaan CovidXNUMX:n varalta ja karkotetaan sitten Kambodžaan.

Kuvat: 77kaoded

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/