Kolme bangladeshilaista miestä pidätettiin Sa Kaeossa laittomasta rajanylityksestä

Sateo-

Kolme Bangladeshin kansalaista pidätettiin ja heitä syytettiin laittomasta rajan ylittämisestä Kambodžasta Thaimaahan Sa Kaeon maakunnan kautta tällä viikolla.

Tapaus sattui Klong Luekin alueella, kun kolmen miehen väitetään jääneen kiinni teosta kahlaamassa kanavan yli Thaimaahan Kambodžan puolelta lähellä Poipetiä. Rajavalvontaviranomaiset poliisikenraali Tharapong Malakamin johdolla tekivät pidätyksen.

Kolme miestä nimettiin herra Soel Parvez, 40, "MD" 27, ja Abdul Karim Alzad, ikä 33 vuotta. Kaikki olivat Bangladeshin kansalaisia ​​ja heillä oli passinsa mukana.

Kolme miestä kertoi rajapoliisille lentäneensä maaliskuussa lomalle Kambodžaan ja jääneensä jumiin Covid-19-koronaviruskriisin aikana ilman mahdollisuutta päästä kotiin ja heiltä loppuivat rahat. Kambodžassa ei ole virallista Bangladeshin suurlähetystöä, joten miehet aikoivat livahtaa Thaimaahan ja mennä Bangladeshin Bangkokin suurlähetystöön hakemaan apua.

Thaimaan rajapoliisiviranomaiset sanoivat, että miehet pidetään Sa Kaeossa karanteenimenettelyjen mukaisesti ja testataan Covid19-koronaviruksen varalta. Suurlähetystön virkamiehille kerrottaisiin kuitenkin miesten tilanteesta ja heitä pyydettäisiin auttamaan.

Sa Kaeo on ollut merkittävä laiton rajanylityspaikka, ja Thaimaan viranomaiset ovat toteuttaneet tiukkoja toimenpiteitä laittomien siirtolaisten kiinni saamiseksi. Suurin osa kiinni jääneistä on kuitenkin Kambodžan kansalaisia, ja viranomaiset kertoivat asiaan liittyville lehdistölle, että rajan yli hiipivien muiden kuin Kambodžan kansalaisten kiinnijääminen oli harvinaista.

Valokuvat: Naew Na

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/