Hallituksen vastaiset mielenosoitukset saapuvat Chonburiin suuren väkijoukon kanssa Laem Tanissa

Chonburi-

Eilen illalla Chonburissa järjestettiin rauhanomainen hallituksen vastainen mielenosoitus, joka houkutteli suuren väkijoukon, joka siivosi Bang Saenin rannan yhdessä auttaakseen paikallista yhteisöä.

Protesti, joka seuraa useita muita suurempia mielenosoituksia Bangkokissa aiemmin tällä viikolla, jota johti ryhmä, joka kutsuu itseään Youth Liberation Frontiksi. Ryhmä, jolle ei ollut ilmoitettu virallista osallistujamäärää, mutta jolla oli järjestäjien ja lainvalvontaviranomaisten vaihtelevia arvioita, oli rauhallinen. Saen Sukin poliisi seurasi tilannetta, mutta ei puuttunut asiaan. Paikalliset Saen Sukin hallintoviranomaiset olivat myös kuulemma paikalla, mutta he vain auttoivat valvomaan liikennettä ja tarkkailemaan, näennäisesti varmistaakseen fyysisen etäisyyden ja Covid-19-varotoimien, kuten maskin käytön.

Mielenosoituksen järjestäjät vaativat kolmea päätavoitetta, jotka vastaavat samoja tavoitteita, joita vaadittiin mielenosoituksissa Bangkokissa, Chiang Maissa ja Ubonissa:

1. Hajottaa eduskunta

2. Kirjoita rakenne uudelleen

3. Lopeta mielenosoittajien ja aktivistien virallinen ja epävirallinen häirintä ja syytteeseenpano.

Mielenosoittajat ovat ilmoittaneet, että jos näitä vaatimuksia ei täytetä useiden viikkojen kuluessa, mielenosoitusten ankaruutta ja voimakkuutta tehostetaan. He eivät tarkentaneet, mitä tämä tarkoittaisi.

Protestin jälkeen väkijoukko meni Bang Saenin rannalle keräämään roskia ja siivoamaan alueen ja ilmoitti haluavansa osoittaa tukevansa myös yleistä yhteisöä.

Samaan aikaan Thaimaan hallitus on toistuvasti todennut, että hätäasetuksen jatkaminen ei ole poliittinen eikä sillä ole mitään tekemistä mielenosoitusten kanssa. Hallitus poisti asetuksesta myös tällä viikolla yleisön kokoontumiskiellon, mutta totesi, että poliittisten mielenosoitusten on silti noudatettava julkisten kokoontumislakeja. Chonburin hallitus ei heti antanut julkista lausuntoa mielenosoituksista tai siitä, jos he katsoivat, että lakeja rikottiin.

Kuvan luotto: 77kaoded

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/