Monet Thaimaan kansallispuistot avautuvat uudelleen heinäkuun alussa uusilla säännöillä ja määräyksillä suojautuakseen Covid-19:ltä

MAE HONG SON (NNT) – Monien maakuntien luontokohteet valmistautuvat avautumaan 1. heinäkuuta 2020. Turistien on noudatettava tiukasti COVID-19-epidemian ehkäisytoimenpiteitä.

Suwaphong Kitiphatphiboon, Mae Hong Sonin kuvernööri ja Mae Hong Sonin piirin päällikkö johtivat ryhmän vierailemaan Tham Pla-Namtok Pha Suean kansallispuistossa, Huai Phan osa-alueella, Muang Mae Hong Sonin alueella tarkastaakseen alueen valmiuden ja virusepidemian ehkäisytoimenpiteet ennen avaamista turisteille 1. heinäkuuta. Hän tarjosi ehdotuksia kansanterveystoimenpiteistä kansallispuiston johtajille COVID-19-ehkäisytoimien tehostamiseksi.

Phu Pha Manin kansallispuiston ja Nam Phongin kansallispuiston Khon Kaenin viranomaiset testasivat vierailijoiden seulonta- ja QR-koodin skannausjärjestelmiä "Thai Chana.com" -alustan kautta osana valmisteluja ennen luonnonmatkailun käynnistämistä uudelleen. määräykset ja toimenpiteet COVID-19:n hallitsemiseksi. Kaikkien matkailijoiden on noudatettava sääntöjä.

Songkhlan apulaiskuvernööri Narit Mongkholsri tarkasti Ton Nga Changin villieläinsuojelualueen valmistelut ennen sen avaamista. Ton Nga Changin villieläinsuojelualue on käynnistänyt toimenpiteitä turistien majoittamiseksi uusiin normaaliolosuhteisiin Songkhlan provinssin tartuntatautikomitean määräämien COVID-19-epidemian torjuntatoimenpiteiden mukaisesti.

Lähde: http://thainews.prd.go.th/en/news/detail/TCATG200628194142888

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/