Vishwa Hindu Parishad Association Thailand auttaa köyhiä Bangkokissa

LEHDISTÖTIEDOTE – VISHWA HINDU PARISHAD SOCIATION THAILAND 

#9Districts9Weeks #VHPThaimaa # COVID19 #Auttavat kädet #VHPFightsCorona

*SEWA:n 8. VIIKKO* 20. kesäkuuta 2020 @ Watthana District, Bangkok

Yksi visio, monia ponnisteluja: VHP Thailand on tukenut 300 perhettä Watthanan kaupunginosassa Bangkokin sydämessä 1500 kilolla riisiä ja 300 ruokapakkauksella pastaa. 350 sarjaa Bharatiya-välipalaa sekä kasvonaamioita ja vettä kaikille. VHP Thailand -tiimin kahdeksan peräkkäisen viikon COVID-19 Charity (Sewa) auttoi tuhansia köyhiä ihmisiä Bangkokissa. Linkki lyhyeen videopätkään - https://youtu.be/Nv6-n4lemk0  Vishwa Hindu Parishad (VHP) Association Thailand yhdessä sewa-kumppaneiden kanssa lahjoittajien ja vapaaehtoisten tuella on suunnitellut jakavansa 15,000 3,000 kiloa riisiä ja muita välttämättömiä ruokatarvikkeita 19 9 perheelle, jotka kohtaavat COVID-2020:n vastoinkäymisiä Bangkokin XNUMX alueella. touko- ja kesäkuussa XNUMX. 

VHP Thailand COVID-19 -tiimi on työskennellyt tiiviisti paikallisten yhteisöjen kanssa neuvotellen asianomaisten piiritoimistojen kanssa hyväntekeväisyystoimintojen sujuvan toteuttamisen varmistamiseksi ja noudattaen kaikkia COVID-19-tilanteen keskuksen määräämiä COVID-19:n ehkäiseviä toimenpiteitä. Hallinto. 

Viikoittainen sewa-toiminta (hyväntekeväisyys), joka on kohdistettu 300-500 perheelle lauantaisin, kattaa yhdeksän Bangkokin aluetta, mukaan lukien Sathorn (2. toukokuuta); Klong Toey (9. toukokuuta); Klong San (16. toukokuuta); Bangkok Yai (23. toukokuuta); Yannawa (30. toukokuuta); Bangrak (6. kesäkuuta); ja Chorm Thong (13. kesäkuuta); Watthana (20. kesäkuuta) ja Ratburana (27. kesäkuuta).

Lyhyet videolinkit Bangkokissa suoritetuista seitsemästä hyväntekeväisyysjärjestöstä

Charity 1 @ Sathorn District – https://youtu.be/ujo5rqOmQH8
Charity 2 @ Klong Toey District – https://youtu.be/V-YHD2WaH0U
Charity 3 @ Klong San District – https://youtu.be/KbNUfZMkQAI
Charity 4 @ Bangkok Yai District – https://youtu.be/7No8Y1oMCbQ
Charity 5 @ Yannawan District – https://youtu.be/wUidXUzdKDU
Charity 6 @ Bangrakin alue – https://youtu.be/exmfsfz0F70
Charity 7 @ Chormthong District –  https://youtu.be/Nv6-n4lemk0
Charity 8 @ Watthana District – https://youtu.be/crunxqlWt3Q
Ystävällisin terveisin,
VHP Thaimaa
Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/