127 Thaimaan kansallispuistoa avataan uudelleen heinäkuussa Ensinnäkin, varaus pyydetään, mutta sitä ei vaadita

BANGKOK – Tämän vuoden heinäkuun 1. päivästä alkaen Thaimaan 127 kansallispuistoa avataan uudelleen vierailijoille uusissa normaaleissa olosuhteissa. Kansallispuistoissa vierailevien turistien tulee tehdä varaus etukäteen QueQ-mobiilisovelluksen kautta ruuhkautumisen ehkäisemiseksi.

QueQ-sovelluksen voi ladata sekä Android- että iOS-laitteille. Ennen kansallispuistoon tuloa ja sieltä poistumista vierailijoiden on myös kirjauduttava sisään ja ulos hallituksen Thai Chana -verkkoalustalla. Kesäkuun 25. päivänä Khao Yain kansallispuistossa testataan erilaisia ​​järjestelmiä, mukaan lukien QueQ ja Thai Chana. Myös terveystarkastuksen tarkistuspiste testataan.

Turistit, jotka eivät ole tehneet ennakkovarausta QueQ:n kautta, voivat edelleen vierailla kansallispuistoissa, mutta viranomaiset sallivat ennakkovarauksen tehneet pääsevät sisään ensin. Jos ihmiset myöhästyvät sisäänkirjautumisajastaan, viranomaiset sallivat sisäänkävelymatkailijoiden tulla sisään ennen heitä.

Kansallispuistot ovat tietoisia sosiaalisten etäisyyksien noudattamisen tärkeydestä COVID-19:n leviämisen hillitsemiseksi. Kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun virasto käyttää eri mediakanavia tiedottaakseen kansallispuistojen matkailusta.

Ihmiset voivat vierailla kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osaston ja kansallispuistotoimiston Facebook-sivuilla saadakseen päivityksiä ja muuta tietoa.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/