Op-ed: Thaimaa ei todennäköisesti jatka kansainvälisiä lentoja ennen syyskuuta – miltä näyttää tulevaisuus?

Seuraava on vierailevan kirjoittajan mielipidekirjoitus. Sisältyvät mielipiteet eivät välttämättä vastaa The Pattaya News Co. LTD:n mielipiteitä.

Kirjailija: Andrew J. Wood

BANGKOK - Siviili-ilmailun vanhempi johtaja sanoi äskettäin, että kansainväliset lennot todennäköisesti jatkuvat Thaimaassa vasta syyskuun lopulla.

Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen johtajan Chula Sukmanopin englanninkielisessä Khaosod-lehdessä kerrottiin, että yksikään hänen tapaamistaan ​​lentoyhtiöistä ei ollut ilmaissut kiinnostusta jatkaa kansainvälisiä lentojaan ensi kuuhun mennessä, jolloin maan ilmatilan sulkemismääräyksen on määrä umpeutua. Hän selitti haluttomuuden epävarmuudella hallituksen kansainvälistä matkustamista koskevasta politiikasta.

"Uskon, että kansainväliset lennot jatkuvat syyskuussa", Chula sanoi. ”Kaikki lentoyhtiöt eivät kyenneet arvioimaan lentomatkustuksen kysyntää. Heidän on odotettava ja katsottava tilanne tämän kuukauden loppuun mennessä.

Hallituksen on tehtävä lopullinen päätös ennen kuin maan ilmatila voidaan avata, mutta se ei tarkoita täydellistä avautumista lentomatkustajille, sillä ns. matkakuplaehdotusten perusteella lennot saisivat vain liikemiehet. " hän lisäsi.


Thaimaan lentokentät (AoT) ennustavat 493,800 lennon ja noin 66.58 miljoonan matkustajan elpymisen kokonaisuudessaan lokakuun 2019 ja syyskuun 2020 välillä. Oletukset perustuvat rajoitetun määrän kotimaan lentojen jatkamiseen toukokuussa ja sitten lentojen hitaaseen nousuun. lentoaikataulut.

Äskettäin Amchamin järjestämässä webinaarissa "Thailand Tourism Forum 2020 – Temperature Check" -bannerilla aiemmin tällä viikolla juontaja Charles Blockerin toimitusjohtaja IC Partners Ltd kertoi, että Thaimaan 22 lentokentästä 38 oli avoinna (58 %), mutta vain 50 % oli "normaalista" lennosta. kapasiteetti ja 25-30 % paikoista varattu. 


Vaikka lennot ovat jatkuneet (vain kotimaan), AoT uskoo, että palautuminen normaaliin volyymiin kestää kauemmin. Tarkasteltaessa pitkän aikavälin elpymisennustetta AoT ilmoitti, että lennot palaavat "normaaliin" vasta lokakuussa 2021.

Thaimaan lentokenttien presidentti Nitinai Sirismatthakarn kertoi, että lentomatkustuksen pitäisi olla takaisin Covid19-tasolle ennen lokakuuta 2021, 18 kuukauden päässä. Mutta loppuvuoden aikana Thaimaan ilmailuala odottaa lentojen ja matkustajamäärän merkittävää laskua.

”Kansainvälisten reittien toipuminen riippuu siitä, kuinka nopeasti rokote tai viruslääkkeet saadaan saataville.

"Kokonaislennot laskevat 44.9% ja matkustajat 53.1% Covid-19-pandemian vuoksi", hän kertoi Thaimaan kansakunnalle.

"Thaimaan tärkeät kohdemaat ovat Aasian ja Tyynenmeren alueen maat, joiden osuus matkastamme on yli 80%."

Hallituksen lähteiden mukaan Covid-19-viruksen eristäminen riippuu eri maiden erilaisista toimenpiteistä, joista jotkut ovat tiukempia kuin toiset.

Kotimaan lentosektorin ennustetaan palautuvan ensin, koska kansainvälisten reittien elpyminen riippuu siitä, kuinka nopeasti rokote tai viruslääkkeet voidaan saada saataville.

Thaimaan ilmatila on ollut suljettu kansainvälisiltä lennoilta huhtikuusta lähtien koronaviruspandemian vuoksi. Vain välttämättömät matkat, kuten kotiuttaminen ja diplomaattiset lennot, saivat lentää maahan, vaikka useimmat kotimaan lennot ovat jatkuneet viikkoja maassa jatkuneiden tartuntojen vähentyessä, eikä uusia tartuntoja ole raportoitu 24 päivään. Thaimaassa on vain 3,146 19 ilmoitusta Covid-58-tapauksista ja vain 8.58 kuolemantapausta verrattuna maailmanlaajuiseen 456,384 miljoonaan tapaukseen ja XNUMX XNUMX kuolemaan. 

Ilmailuvirasto ilmoitti myös joukosta uusia turvallisuustoimenpiteitä tiistaina kokouksessa lentoyhtiöiden ja lentoaseman pitäjien kanssa.

Uuden lainsäädännön mukaan lentoliikenteen harjoittajien ei enää tarvitse jättää tyhjiä paikkoja matkustajien väliin, mutta matkustajien on silti käytettävä kasvonaamioita koko matkan ajan.

Ruokaa ja juomia saa tarjota vain yli kahden tunnin lennoilla, ja ne on valmistettava suljetussa astiassa. Lentoyhtiöiden on myös valmisteltava tila matkustamossa erottamaan sairaat matkustajat muista.

Kotimaan lennoilla sallittiin aikaisemmin periä lähes kaksinkertainen hinta alkuperäisestä hinnasta, koska heidän täytyi jättää monet paikat tyhjiksi sosiaalisen etäisyyden varmistamiseksi. Siviili-ilmailupäällikkö odotti matalamman hintatason matkan rajoituksia keventävien viimeaikaisten toimenpiteiden ansiosta.

IC Partnersin toimitusjohtaja herra Blocker ehdotti, että on todennäköistä, että tiukat toimenpiteet ulkomaalaisille saapuville saattavat heikentää jatkossa, ja hallitus saattaa luopua 14 päivän karanteenista. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/