Terveysministeriö selventää ruokaa ja juomaa elokuvissa- Se oli vain ehdotus, ei sääntö

Bangkok-

Kansanterveysministeriön tänään antamassaan lausunnossa, joka vastasi Thaimaan lehdistön kysymyksiin elokuvateattereissa syömisestä ja juomisesta, ministeriö perui hieman alkuperäistä sääntöään julkisen palautteen jälkeen ja sanoi, että popcornit, välipalat ja virvoitusjuomat olivat ok teatterissa.

Tohtori Phannphimon Wipulakorn, kansanterveysministeriön pääjohtaja, totesi tänään, että elokuvissa syömistä ja juomista ei kielletty.

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun useat suuret elokuvateatteriketjut, kuten Major Cinemas, ilmoittivat, että popcorn ja välipalat olivat ok. Lisäksi sosiaalisessa mediassa levisi kuvia ihmisistä, jotka syövät teattereissa, ja jotkut ihmiset kysyivät verkossa, rikkoivatko nämä sääntöjä.

Tri. Phannphimon selvensi tänään, että elokuvateattereissa syömisen ja juomisen kielto oli ehdotus, ei kielto, ja se oli väärinkäsitys, kun hallitus alun perin keskusteli siitä lehdistölle viime viikolla. Kansanterveysministeriö uskoo edelleen, että on turvallisempaa jättää naamio päälle koko elokuvan ajan ja olla ottamatta riskiä ottaa sitä pois syömisen tai juomisen ajaksi, mutta myönsi myös, että se ei ollut kiellettyä ja elokuvan katsojat saivat omalla vastuullaan syödä ja syödä. juoda elokuvateatterissa.

Hän totesi myös, että jos haluaa syödä ja juoda elokuvateatterissa, auttakaa henkilökuntaa desinfiointiprosessissa poistamalla roskat teatterista lähtiessänne.

Thaimaan sosiaalisen median reaktio oli erittäin myönteinen, koska näytti siltä, ​​​​että suurin osa verkkoverkkolaisista piti sääntöä absurdina. Elokuvateatterit olivat todennäköisesti samaa mieltä, koska suurin osa niiden tuloista tulee ruoasta ja juomista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/