Japanilainen mies löydettiin kodittomana Pattaya Beachiltä, ​​ja hän saa useilta paikallisilta ryhmiltä apua palatakseen Japaniin

Pattaya-

Pattayan turistipoliisi ja kunnallinen lainvalvontaviranomaiset löysivät eilen Pattaya Beachiltä japanilaisen, joka oli köyhä ja koditon Covid19-koronaviruskriisiin liittyvien lieventävien olosuhteiden vuoksi.

Mies, jonka nimeä salattiin, mutta valokuvaa käytettiin luvalla, vietiin Matkailupoliisikeskukseen, kun kunnan lainvalvontaviranomaiset löysivät hänet rannalta matkatavaroiden kanssa ja tunnetilassa.

Hän oli juuttunut Pattayaan, ja rahat loppuivat Covid19-koronaviruskriisin olosuhteiden vuoksi.

Pattaya Newsilla on jatkuva suhde Pattaya Japanese Associationiin, ja kun henkilökuntamme kuuli tilanteesta, soitin Pattaya Japanese Associationille auttamaan jumittua turistia.

Pattayan japanilainen yhdistys vastasi välittömästi ja lähetti turistipoliisille kääntäjän ja edustajan, joka onnistui ottamaan yhteyttä Japanin Bangkokin suurlähetystöön.

He järjestivät ilmaisen taksimatkan suurlähetystöön tänään, ja paikallinen Pattaya Japanese Association antoi miehelle myös ilmaisen hotellihuoneen ja Unixxin Tasty Cafe -kahvilan avulla ilmaista ruokaa hänen oleskelunsa aikana.

Japanin suurlähetystö auttaa häntä palaamaan kotiin perheensä luokse jäätyään ja huolehtii hänestä tällä hetkellä Bangkokissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/