Uima-altaat ja jotkut kuntosalit voivat olla auki sunnuntaista 17. toukokuuta alkaen, mutta ERITTÄIN tiukat säännöt ovat voimassa

Bangkok-

Tänään iltapäivällä Bangkokissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa ilmoitettiin rajoitusten lieventämisestä ja sulkemistoimenpiteiden lieventämisestä Thaimaassa, joilla oli tarkoitus hallita Covid-19-koronaviruksen leviämistä hallituksen tiedottajan tohtori Taweesin Visanuyothinin johdolla, nimettiin useita alueita ja kohteita. ja merkitty uudelleen avaamista varten.

Yksi niistä, joka oli hieman yllättynyt sen jälkeen, kun heille kerrottiin aiemmin tällä viikolla, etteivät he avaa uudelleen tässä vaiheessa, olivat uima-altaat, mikä johtui todennäköisesti lukuisista valituksista ja kritiikistä verkossa, etenkin kun rannat on myös suljettu uimista varten. .

Uimahallit voivat avautua uudelleen sunnuntaina 17. toukokuuta, mutta on olemassa sääntöjä, jotka eivät olleet voimassa aiemmin. Näitä ovat seuraavat:

– Henkilökunnan jäsenen TÄYTYY olla päivystyksessä koko ajan. Jos henkilökunnan jäsen on hengenpelastaja, hänen on myös oltava vastuussa sosiaalisesta etäisyydestä ja siitä, että ihmiset eivät keräänty tai seurustele uima-altaan ympärillä.

-Uimarien tulee pysyä omilla ratoillaan ja pelit tai allastoiminta, kuten vesilentopallo jne., on kielletty.

-Altaan tulee olla harjoittelua varten, ei auringonottoon, seurustelemiseen, juomiseen, syömiseen, juomiseen, juhliin, kokoontumiseen jne. Kokoontumiset ja juhlat ovat tiukasti Thaimaassa voimassa olevien hätäasetuksen sääntöjen vastaisia ​​Covid-19-viruksen mahdollisen leviämisen estämiseksi. Koronavirus.

-Uimareille tulee asettaa aikarajat, enintään yksi tunti.

Pattaya News huomauttaa, että yksittäinen asunnon johto voi silti päättää pitää uima-altaat suljettuina oman harkintansa mukaan, varsinkin jos heillä ei ole henkilökuntaa käytettävissä uima-allasta katsomassa sääntöjen mukaisesti ja varmistaa sosiaalinen etäisyys.

Kuntosalin osalta julkistetut lausunnot ovat edelleen paikoin epämääräisiä ja tarkentuvat Royal Gazettessa julkaistavassa lopullisessa järjestyksessä joko tänä iltana tai huomenna, mutta alustavassa tiedotteessa ja luettelossa todettiin seuraavaa:

- Ostoskeskusten kuntokeskukset on pysyttävä suljettuina

- Suurin osa painotuksesta näytti olevan huoneistossa tai pienissä kuntosaleissa. Ei ole täysin selvää, sallitaanko suurten kuntokeskusten avautuminen, ja tämä selvitetään lopullisessa Royal Gazette -tilauksessa. Ostoskeskuksissa olevien kerrottiin nimenomaan pysyvän suljettuina. Suosittelemme paikallisia kuntosalia tai yrittäjiä, jotka eivät ole varmoja, voivatko he avata ovensa uudelleen, soittamaan paikalliseen kaupungintalon yhteyskeskukseen numeroon 1337 ja kysymään.

- Vain vapaat painot.

- Ei tunteja, ryhmätoimintaa, nyrkkeilyä jne

-Ei käytä laitteita, kuten juoksumattoja tai kiinteitä polkupyöriä

- Rajoitus kolme henkilöä kerrallaan alueilla, vaikka jotkin aktiviteetit, kuten pöytätennis, jooga, sulkapallo, ristimiekkailu ja voimistelu ovat sallittuja.

Tämä on kehittyvä tarina. Yksityiskohtia voidaan muuttaa tai lisätä ennen Thaimaan hallituksen lopullista määräystä, ja se perustuu tällä hetkellä tämänpäiväisessä lehdistötilaisuudessa annettuihin ilmoituksiin ja näytettyihin diaesityksiin. On myös syytä huomata, että maakuntien kuvernöörit voivat halutessaan vahvistaa sääntöjä ja he voivat kieltää joidenkin tai kaikkien näiden kohteiden avaamisen uudelleen harkintansa mukaan. Heillä ei kuitenkaan ole valtuuksia lieventää tai löysätä sääntöjä nykyisten hätäasetuslakien mukaisesti.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/