Thaimaa pitää tiukasti kiinni alkoholin myyntikiellosta, koska monet sosiaalisen median käyttäjät suuttuivat päätöksestä, alkoholijuomayhdistykset ovat tyytymättömiä

Bangkok-

Thaimaa teki myöhään keskiviikkoiltana päätöksen antaa voimaan hätäasetuksen osa, joka mahdollisti kaikkien nykyisten provinssin kuvernöörien antamien Covid-19-koronaviruksen leviämisen hillitsemismääräysten kestämisen vanhenemispäivän jälkeen, suurimmaksi osaksi 1. toukokuuta. Tämä sisälsi myös tehdyn päätöksen. jokaisessa maakunnassa kieltää alkoholin myynti. Thaimaa on nyt antanut kullekin maakunnalle säännöksiä ja ohjeita, joita on noudatettava rajoitusten lieventämiseksi ja yritysten uudelleen avaamiseksi, mutta alkoholin myynti ei ollut yksi ensimmäisistä kevennetyistä toimenpiteistä.

Alkoholin myyntikielto tehtiin alun perin provinsseissa huhtikuun alussa ja puolivälissä, ja monet viranomaiset antoivat alkuperäisen syyn kiellolle estää ihmisiä mahdollisesti juhlimasta tai juhlimasta suosittua Songkran-festivaalia, joka on thaimaalainen uusivuosi. Vaikka lomaa muodollisesti siirrettiin ja kaikki tapahtumat peruttiin, huoli oli edelleen näkyvä monille johtajille, ja kaikki maan kuvernöörit päätyivät kieltämään alkoholin myynnin, useimmat vain Songkranin loppuun asti.

Songkranin päätyttyä monet maakunnat kuitenkin pidensivät kieltoa toukokuun loppuun ja ilmoittivat, että alkoholin myynnin salliminen saisi ihmiset menemään ulos kokoontumaan, seurustelemaan ja juhlimaan. Alkoholin myynnin vastustajat viittasivat moniin julkisiin tarinoihin yksityiskoti- ja baarijuhlien kaatumisesta ja tarinoista ihmisten pidätyksistä humalassa ulkonaliikkumiskiellon jälkeen ja juomisesta julkisissa tiloissa, kuten puistoissa ja rannoilla. Vastustajat kannattivat hallituksen lausuntoa, jonka mukaan alkoholimyynnin kieltäminen vähentäisi tai lopettaisi juhlia ja kokoontumisia, jotka voisivat levittää virusta. Vastustajat sanoivat myös, että jos jotkut maakunnat sallisivat alkoholin myynnin, ihmiset siirtyisivät provinssista toiseen ostamaan, mikä on vastoin hallituksen nykyistä tavoitetta vähentää matkustamista.

Jotkut vastustajat sanoivat myös, että alkoholin myynnin kieltäminen varmisti, että miljoonat työttömät thaimaalaiset eivät tuhlaa tai kuluttaneet rahojaan alkoholiin, joka heidän mielestään ei ole välttämätöntä, vaan kuluttaa ne vain ruokaan ja välttämättömiin tarvikkeisiin. pelättiin, että jotkut ihmiset käyttäisivät koko 5,000 XNUMX bahtia taloudellisena tukenaan, jonka Thaimaan hallitus myönsi työttömille alkoholiin. Lopuksi useat vastustajat sanoivat, että koska baarit ja viihdepaikat ovat edelleen kiellettyjä, mutta ravintoloiden sallitaan avata pian, huolestuttiin siitä, että vaikka ravintoloiden "käskettiin" olla myymättä alkoholia, ihmiset vierailevat laitoksissa, jotka ovat pääasiassa baareja, mutta myi pienen valikoiman ruokaa juotavaksi, osoitti esimerkkejä Pattayasta sen jälkeen, kun baarit suljettiin, mutta ravintolat eivät olleet maaliskuun lopulla.

Thaimaa koko maana ilmoitti eilen kuusi Covid-19-koronavirustapausta, joista viisi syvällä etelässä, Yalassa, lähellä Malesian rajaa. Covid-19-tapausten määrä on laskenut tasaisesti jo viikkoja johtuen tiukoista hallituksen säännöistä ja rajoituksista, kuten öisistä ulkonaliikkumiskielloista, alkoholikiellosta, kansainvälisten lentojen kielloista, useimpien välttämättöminä pidettyjen yritysten sulkemisista, kotimaan matkustamisen masentumisesta ja muista erilaisia ​​toimenpiteitä.

Alkoholin myyntikiellon lopettamisen kannattajat ilmoittavat sosiaalisessa mediassa, että ihmiset kokoontuvat ja seurustelevat erityisesti ruoan parissa alkoholikiellosta huolimatta. Monet sanoivat, että pitkäaikainen kielto kannustaisi myös laittomaan myyntiin ja saattaisi aiheuttaa "mustan markkinan" muodostumisen. Kannattajat sanoivat myös verkossa, että väitteet ihmisten rahan käyttämisestä alkoholiin olivat mitättömiä, koska aikuinen sai päättää itse, mihin rahansa käyttää. Lopuksi, yleisin kiellon poistamisen kannattajien näkemys on, että alkoholin myynnin kieltäminen, kun valtaosa, valtaosa ihmisistä haluaa vain juoda kotona, juoda rauhassa illallisen tai katsomassa elokuvaa vs. pieni vähemmistö joka nousi otsikoihin järjestämällä juhlia, ei ollut reilua vastuullisten aikuisten enemmistöä kohtaan. Huolestuttavaa oli myös pitkäaikaisten alkoholistien alkoholin lopettamisen terveydellisistä ja henkisistä ongelmista.

Useimpia Thaimaan suuria alkoholiyhtiöitä edustavat alkoholijuomayhdistykset ovat toistuvasti todenneet olevansa pettyneitä Thaimaan hallituksen päätökseen jatkaa alkoholin myyntikieltoa, joka jatkuu ainakin hätäasetuksen nykyiseen suunniteltuun päättymiseen asti. toukokuussa. Alkoholijuomayhdistykset huomauttivat, että suuria määriä tuotteita ja varastoja, jotka vanhenisivat ja joita ei voida myydä, aiheuttavat miljoonien bahtien tappioita sekä yksityisille yrityksille että alkoholiyhtiöille, ja totesivat, että tämän tappion lisääminen pakottavien yritysten sulkemisen lisäksi viihde- ja juomateollisuutta ei voinut hyväksyä jo ennestään vaikeuksissa olevien yritysten omistajille. Paljon keskusteltua kahden päivän "taukoa" keskusteltiin, jotta yhdistykset voisivat myydä vanhoja varastoja ja juomat "varastoida", mutta hallitus hylkäsi sen.

Covid19 Center for Situation Administration eli CCSA:n tiedottaja tohtori Taweesin Visanuyothin totesi eilen hallituksen lehdistötilaisuudessa, että riski ihmisten kokoontumisesta ja seurustelemisesta alkoholin ääressä oli liian suuri, jotta enemmistön myynti sallittaisiin tällä hetkellä.

Pysyvä sisäministeri Chatchai Promlert kertoi eilen lehdistölle, että alkoholikielto on voimassa ainakin 31. toukokuuta saakka. Hän totesi, että alkoholin myyntikielto oli "kriittinen" Covid-19-viruksen hillitsemiseksi valtakunnallisesti.

Lopuksi kenraali Somsak Rungsita, kansallisen turvallisuusneuvoston pääsihteeri, joka toimii CCSA:n keskuskoordinointitoimiston päällikkönä, kertoi tänään lehdistölle, että kansallinen turvallisuusneuvosto varmistaa, että kaikki maan provinssit noudattavat tiukasti määräyksiä alkoholin myynnin kieltämisestä ja että kansallinen turvallisuusneuvosto hyväksyi sen olevan ratkaisevan tärkeää Covid-19:n leviämisen pysäyttämisessä. Muutaman seuraavan päivän aikana hän ilmoitti, että kansallinen turvallisuusneuvosto puhuisi vuorotellen kunkin maakunnan kuvernöörin kanssa varmistaakseen, että he ymmärtävät alkoholin myyntikiellon tärkeyden.

Hallitus on useaan otteeseen tehnyt selväksi, että päätös alkoholin myyntikiellosta ei ole yleisen mielipiteen kysymys asiasta, jossa enemmistö tuntuu jyrkästi päätöstä vastaan, vaan kansanterveyden suojeleminen ja mahdollinen alkoholin leviäminen. Covid-19 Coronavirus.

Oletko samaa mieltä päätöksestä kieltää alkoholin myynti? Kerro meille miksi tai miksi ei alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.75 (8 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/