Thaimaan hallitus sanoo, että alkoholin myyntikielto jatkuu Thaimaassa

Bangkok-

Covid-19 Coronavirus Situation Administrationin (CCSA) tiedottaja tohtori Taweesin Visanuyothin vahvisti juuri CCSA:n päivittäisessä lehdistötilaisuudessa, että alun perin huhtikuun puolivälissä asetettu alkoholin myyntikielto jatkuu.

Pääministeri Prayut Chan-O-Cha antoi eilen illalla kuninkaalliselle lehdelle hätäasetuksen 9 artiklan mukaisen käskyn valvoa Covid-19-koronaviruksen leviämistä, mikä pääasiallisesti antoi kaikki aikaisemmat määräykset kuvernöörin kannalla toukokuussa. 1, kun useimmat niistä päättyivät, ja antaa hallitukselle mahdollisuuden varmistaa johdonmukainen prosessi yritysten uudelleen avaamisessa rajoitusten lieventämisen osalta. Lisätietoja siitä on alla:

Sisäministeriö määrää kuvernöörin jatkamaan aiemmin annettujen toimenpiteiden ja määräysten täytäntöönpanoa

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että alkoholikielto pysyy jokaisessa maakunnassa.

Tohtori Taweesin vastasi lehdistön kysymyksiin tämänpäiväisessä konferenssissa ja totesi, että hätäasetuksen mukaan kuvernööri voisi antaa tiukempia tai samoja määräyksiä hallituksen ohjeiden mukaisesti, mutta ei voinut tehdä rennompia määräyksiä, mikä tarkoittaa, että alkoholin myyntikielto pysyy voimassa. toistaiseksi.

Tohtori Taweesinin mukaan alkoholin myyntikiellon syynä on se, että se auttaa estämään sosiaalisia kokoontumisia, sillä juodessaan ihmisillä on tapana kokoontua ja seurustella yhdessä, järjestää kotibileitä ja muita esineitä, jotka voivat mahdollisesti levittää Covid-19-koronavirusta.

Tohtori Taweesinin mukaan ei tule olemaan "aukkoa" tai kahden päivän ikkunaa, jotta ihmiset voivat ostaa lisää osakkeita.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/