Night Wish Group auttaa Pattayan apua tarvitsevia, jatkaa antamalla 800 ateriaa päivässä seuraavan viikon ajan klo 1 Nature Barissa osoitteessa Soi 6

Pattaya-

Nightwish Group kokoontui auttamaan monia ihmisiä, jotka kärsivät COVID-19-koronaviruskriisistä Pattayassa tänä iltapäivänä ja tarjosivat satoja aterioita niitä tarvitseville.

Nightwish-ryhmä, Pattayan suurin baariryhmä, tapasi Nature Barissa kello 1 tänä iltapäivänä tarjotakseen ruokaa sadoille. Yhdessä vaiheessa ruokajono ulottui melkein kadun päähän.

Nightwish-ryhmä varmisti, että sosiaalista etäisyyttä noudatettiin, ja useita poliiseja auttoi myös linjassa.

Kaikille asiakkaille annettiin lämpötilatarkistukset ja käsien desinfiointiaine, ennen kuin he saivat juuri keitetyt ateriansa henkilökunnalta, joka käytti naamioita ja käytti muovikäsineitä. Kaikille kävijöille jaettiin myös pullotettua vettä.

Nightwish-ryhmän edustaja Saifon, joka omistaa myös tapahtumaan satoja aterioita valmistaneen thaikeittiön, joka sijaitsee Soi 6/1:ssä Nature Barin takana, kertoi lehdistölle, että Night Wish Group jatkaa tämän tapahtuman järjestämistä ainakin 26. ja mahdollisesti pidempäänkin kysynnästä ja lahjoituksista riippuen. Tällä hetkellä tiimi valmistaa 800 ateriaa päivässä.

Nightwish-ryhmän hyväntekeväisyystapahtuma tulee juhlimaan kuukauden vuosipäivää, kun koko Pattayan yöelämä suljettiin, jolloin Pattayan kaupungintalon mukaan arviolta 19 prosenttia kaupungista jäi työttömäksi ja suurin osa kaupungin yrityksistä suljettiin. CovidXNUMX-koronavirustilanteen venyessä Night Wish Group on kokoontunut auttamaan kärsiviä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/