Koh Chang Virkamiehet ja asukkaat ovat huolissaan Chonburin ja Pattayan alueelta pakenevista turisteista rajoitusten kiristyessä

Koh Chang-

Tratin viranomaiset ja asukkaat ovat huolissaan siitä, että rajoitusten kiristyessä Pattayassa ja Chonburissa, mukaan lukien Chonburin taudinvalvontakomitean ilmoitus, jonka mukaan Chonburin kuvernöörin allekirjoitusta odotetaan lisää toimenpiteitä, mukaan lukien rantojen sulkeminen, hotellien sulkeminen ja paljon muuta. tuhannet pakenevat Chonburista ja menevät läheiseen Koh Changiin, jossa useimmat paikat ovat edelleen avoinna.

Trat, jolla ei ole ollut yhtään Covid-19-tapausta, on toistaiseksi päättänyt olla määräämättä tiukempia sulkemisia ja monet paikat ovat edelleen avoinna, mukaan lukien rannat - ja turistit ovat kuulleet tämän äänekkäästi ja selkeästi aiheuttaen huolta.

Alueelle on saapunut keskimäärin tuhat turistia päivässä, useimmat pakenevat Bangkokin ja Pattayan seisokkeja muutama päivä sitten.

Tratin maakunnan matkailualan neuvoston pääsihteeri Saksit Mungkang sanoi, että saarella on edelleen noin 10,000 8000 turistia, 10,000 XNUMX vakituista asukasta ja noin XNUMX XNUMX työntekijää ja yrittäjää, jotka eivät ole Koh Changin asukkaita, vaan tilapäisiä työntekijöitä.

Mr. Mungkang puhui lehdistölle tänä iltapäivänä huolista, että Pattayan lähes täydellisen sulkemisen seurauksena monet turistit pakenevat Koh Changiin.

”Turisteille, jotka saapuvat saarelle huhtikuun 5. päivän jälkeen, heidän matkatietonsa tarkistetaan tiukasti. Jos he eivät ole Tratin asukkaita, heiltä kysytään, mistä he ovat kotoisin, ja heitä seurataan tarkasti. Kansanterveysviranomaiset pitävät heitä silmällä heidän oleskelunsa Koh Changilla,'' sanoi Sangsit puhuessaan Bangkok Postin haastattelussa.

Tratin kuvernöörin Wichian Limwongyoon, joka johtaa maakuntien tartuntatautipaneelia, odotettiin menevän perjantaina Koh Changiin tapaamaan siellä olevia paikallisia johtajia ja keskustelemaan heidän huolenaiheistaan, jotka ovat nousseet esiin viime päivinä ympäröivien maakuntien rajoitusten tiukentuessa.

Samaan aikaan Chonburin kuvernöörin odotetaan allekirjoittavan pian uudet rajoitukset Chonburille ja Pattayalle, jotka sisältävät lisää ranta- ja tapahtumapaikkarajoituksia sekä lisää tarkastuspisteitä Pattaya Cityyn.

Pattaya News ilmoittaa lukijoille, kun tämä tilaus on allekirjoitettu, ja antaa tarkan käännöksen.

Lähde, lisämateriaalia The Pattaya Newsista: https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1891805/koh-chang-braces-for-flood-of-tourists-from-shut-down-pattaya?fbclid=IwAR0f5Za39-ipj6nqxEBU6D52vhkdAmt8JIERzt2hrQdKrdgis-fRaN2vTvA 

Kuva: KoChangisland.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/