Pattayan poliisiasema ottaa käyttöön uusia suojatoimenpiteitä Covid-19:n leviämisen estämiseksi

Pattaya-

Pattayan poliisiaseman päällikön eversti Khemmarin Pissamain määräyksestä Pattayan kaupungin poliisiasema on ryhtynyt uusiin varotoimiin kaikkia poliisiaseman virkamiehiä ja vierailijoita varten.

Eversti Khemmarin kertoi The Pattaya Newsille ja muille lehdistölle, että vaikka tämä oli näkymätön vihollinen ja uhkasi Pattayan elämäntapaa enemmän kuin mikään tapahtuma koskaan ennen, hän oli varma, että he kukistaisivat sen. Hän sanoi, että hän ja hänen tiiminsä ovat noudattaneet Chonburin kuvernöörin ja kaupungintalon määräyksiä ja että vaikka monet käskyistä olivat vaikeita, koska suurin osa kaupungista oli työttömänä, hän uskoo, että mitä nopeammin kaikki tekevät yhteistyötä, sitä nopeammin elämä voi palata normaaliksi ja yritykset voivat avautua uudelleen.

Pattaya on matkailukaupunki, jonka vuotuisista tuloistaan ​​jopa XNUMX prosenttia tulee turisteilta, jotka vierailevat kaupungissa kaikkialta planeetalta. Se on maailmankuulu yöelämästään ja baarielämästään, mutta jossa on myös runsaasti matkailukohteita, esityksiä, vesipuistoja, elokuvateattereita, golfia, urheilutoimintaa, konsertteja ja paljon muuta. Jokainen näistä kohteista on tällä hetkellä suljettuna, mikä tekee kymmenistä tuhansista työttömiksi. Lisäksi kaupunkien maailmanluokan ostoskeskukset ovat sulkeneet kaikki tarpeettomat kaupat, mikä on myös aiheuttanut tuhansia työttömyyttä. Ravintolat, jotka eivät ole ostoskeskuksissa, pysyvät auki, mutta tiukkojen sääntöjen mukaan, joiden tarkoituksena on estää seurustelu.

Pattayan kaupungin poliisiaseman uudet toimenpiteet sisältävät:

-Pakollinen kasvonaamion käyttö, henkilökunnalla käsineet ja osalla täysmuoviset suojanaamarit.

-Kävely erityisen desinfiointitunnelin läpi päästäksesi asemalle

- Täydellinen käsien pesu ja käsidesin käyttö ennen asemalle tuloa

-Istu vähintään 1-2 metrin etäisyydellä muista ihmisistä. Asema on järjestänyt istumapaikat uudelleen tätä tarkoitusta varten.

-Pidä etäisyyttä upseereihin ja henkilökuntaan puhuessasi heille asemalla

- Ei-välttämättömät palvelut keskeytetään väliaikaisesti

Ammattitaitoinen siivousyritys on desinfioinut ja siivonnut koko aseman vankiselit mukaan lukien. Nämä ovat yksi tiukimmista puhdistus- ja suojatoimenpiteistä koko kaupungissa. Myös kaupungintalo on toteuttanut vastaavia toimenpiteitä, Pattaya News toteaa.

Eversti Khemmarin myös varoitti yleisöä, että vaikka ajat olivat vaikeita, tämä ei ollut aika turvautua rikollisuuteen ja että hän ja hänen tiiminsä olivat erittäin valppaita ja saisivat kiinni jokaisen rikollisen, joka päätti saalistaa muita näinä vaikeina aikoina.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/