Nong Nooch Gardens keskittyy intialaisiin turisteihin ja tekee yhteistyötä matkatoimistojen kanssa tuodakseen lisää intialaisia ​​turisteja Pattayaan

Pattaya-

Koska kiinalaisten ryhmämatkojen kielto jatkuu ja tuhoaa sopeutumattomia yrityksiä, jotka ovat aiemmin keskittyneet Kiinan markkinoille, jotkut paikalliset nähtävyydet ovat onnistuneet siirtymään Intian ja kotimaan matkailumarkkinoille.

Nong Nooch Garden järjesti viime iltana 17. helmikuuta 2020 erityistapahtuman Nong Nooch Gardensissa sijaitsevassa kongressikeskuksessaan osoittaakseen arvostusta intialaiselle kulttuurille ja intialaisille turisteille. Tapahtumaan osallistui yli 1500 intialaista turistia, jotka tuotiin suoraan lentokentältä yli XNUMX erillisellä ajoneuvolla ja bussilla.

Nong Nooch on tehnyt yhteistyötä kahden matkailu- ja suoramyyntiyrityksen Vestigen ja Journey Exotican kanssa tuodakseen suoraan lisää intialaisia ​​turisteja Pattayaan ja Nong Nooch -puutarhoihin.

Nong Nooch Gardens totesi keskittyvänsä nouseviin keskiluokkaisiin Intian matkailumarkkinoihin ja toivovansa, että tuomalla Pattayan alueelle paljon enemmän turisteja he auttavat puutarhojen lisäksi koko kaupunkia.

Kierrokset kestävät neljä päivää ja kolme yötä. Intialaisille turisteille tarjotaan alennuksia ja erikoispaketteja. Heille tarjottiin show, jossa esiteltiin tanssijoita, norsuja ja intialaista kulttuuria.

Nong Nooch on myös käynnistänyt erityisiä kotimaan matkailukampanjoita, jotka tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn puistoon Thaimaan kansalaisille tietyistä maakunnista.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/