Night Wish Group aloittaa paikallisen hyväntekeväisyysajon Boon Choon erityiskeskuksen tukemiseksi Sattahipissa

Kirjoittanut Bryan Flowers Night Wish Groupista, seuraava on lehdistötiedote.

Olemme yrityksenä kauan myöhässä (Yöntoiveryhmä) yrittää kerätä lahjoituksia paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön. Monet meistä lahjoittavat yksityisesti ja tukevat erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä, tuemme myös yrityksenä monia hyväntekeväisyystapahtumia (kaupungintalo ja poliisi kysyvät meiltä usein, lähinnä lasten tavaraa).

Olemme valinneet Sattahipin lähellä sijaitsevan Boon Choo Special Needs -keskuksen, jonka hoidossa on monia erityistarpeita omaavia lapsia ja aikuisia. He tarvitsevat vaatteita, ruokaa ja rahaa. Heillä on "asuva" koti nurkan takana ja päiväkoti, jonka yhteydessä on koulu, myös minityötila.

Olemme puhuneet heidän kanssaan, eikä heillä ole lahjoituslaatikoita, joten teimme niitä 30 kappaletta, merkitsimme ne ja heillä on avaimet tyhjentämiseen ja laskemiseen tarvittaessa. Erityiskeskus hoitaa läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden vuoksi lahjoituslaatikoiden laskemisen ja tyhjennyksen.

Jos joku haluaa liittyä joukkoomme, voimme tehdä lisää lahjoituslaatikoita!

Jokaisessa baarissamme on lahjoituslaatikko. Jos et ole baariihminen, olet enemmän kuin tervetullut sisään ja pudota rahaa laatikkoon joka tapauksessa.

Meillä on jokaisessa baarissa "Top Donators" -taulu ja yritämme saada baarit kilpailemaan siitä, kuka voi kerätä eniten lahjoituksia (vain huvin vuoksi). Annamme jokaiselle baarin huippulahjoittajalle jonkinlaisen palkinnon, jonka yritys maksaa.

Olemme ehdottaneet baarijohtajillemme, että he antaisivat ilmaisen palkinnon tai T-paidan tai jotain muuta, he voivat olla luovia, mutta t-paidan/palkinnon lahjoituksena on vähimmäismäärä. 

Lahjoituslaatikot ovat alla luetelluissa baareissamme

Olen 6 

Modit Bar
Seksikäs kaupungissa
Exotica baari
Offshore-baari
Roxy Baari
Foxy-baari
Kawaii baari
Butterfly baari
Missä enkeli leikkii
Kiimainen baari
Pussy club
Luontobaari
Katua
Leikkikynä
Yön toivebaari
Lelulaatikko
Utopia – aukeaa muutaman päivän päästä
Intohimo
Viettely
Kateus
Viha
Ahneus

Soi Chaiyaboon

Oranssi
Anny
Sininen palkki
Bunny Club – ei vielä auki

Soi Bongkok 8

Jclub
Klubin synti

Facebook -sivullamme

Boon Choo Foundation ihmisille, joilla on erityistarpeita
https://www.facebook.com/kruboonchoohome/ Sijainti
https://goo.gl/maps/XBTGu9tNPnzDV5aG8 Thaimaalainen nimi
มูลนิธิบ้านครูบุญชูเพื่อเด็กพิเุ Kun lahjoituskierros on saatu päätökseen, kutsumme koko tiimimme, ystävämme, asiakkaat hyväntekeväisyyteen, mikä tarkoittaa 500+ henkilöä, jos kaikki saapuvat paikalle!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/