Varakauppaministeri vierailee ampumisen uhreissa, työskentelee Korat Terminal 21:n johdon kanssa ostoskeskuksen uudelleen avaamista ja henkilöstön auttamista koskevien suunnitelmien parissa.

Korat-

Varakauppaministeri vieraili eilisen joukkoampumisen uhrien luona ostoskeskuksessa Koratissa tänään ja lupasi auttaa työntekijöitä, omistajia ja ostoskeskuksen johtoa auttamaan vaikeassa toipumisprosessissa.

Ministeri myönsi, että matkasta tulee vaikea, mutta yhteisön ja henkilökunnan oli osoitettava, etteivät he pelkää. Ministeriö tapaa terminaalin 21 johdon kehittääkseen suunnitelman henkisen ja henkilökohtaisen tuen tarjoamiseksi tuhansille kauppakeskuksen työntekijöille, joista monet viettivät jopa seitsemäntoista tuntia piilossa ampumisen aikana.

Ministeri pyrkii myös vakuuttamaan yhteisölle, että ostoskeskus on turvallinen ja että hallitus työskentelee tukeakseen kaikkia asianosaisia.

Oikeuslääketieteen tutkijat jatkavat ostoskeskuksen kampaamista, joten se on tällä hetkellä suljettuna.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/