Matkailuministeri sanoo, että etusijalla on ilmaisten viisumien myöntäminen kiinalaisille ja intialaisille turisteille Thaimaan matkailun edistämiseksi

Matkailu- ja urheiluministeriö esittää hallitukselle matkailun elvytystoimenpiteitä 31. tammikuuta.

Matkailu- ja urheiluministeri Pipat Ratchakitprakarn sanoi torstaina (23. tammikuuta), että "ensisijainen toimenpide on ilmaisten viisumien myöntäminen kiinalaisille ja intialaisille turisteille, minkä pitäisi auttaa lisäämään matkailua merkittävästi vuonna 2020", hän sanoi. "Jos toimenpide ei saa hyväksyntää, pyrimme jatkamaan saapumisviisumiaikaa vuoden 2020 loppuun huhtikuun 30. päivän sijaan."

Pipat lisäsi lisäksi, että Thaimaan on toimittava nopeasti viisumietuuksien suhteen tai riski menettää turisteja naapurimaihin, kuten Malesiaan, joka on ilmoittanut ilmaisista viisumeista kiinalaisille ja intialaisille turisteille vuoden 2020 aikana.

Ilmaisen viisumitoimenpiteen odotetaan lisäävän intialaisia ​​turisteja 2.5 miljoonaan viime vuoden 1.9 miljoonasta, kun taas kiinalaisten matkailijoiden määrä voi ylittää 12 miljoonaa viime vuoden 11 miljoonasta, Pipat lisäsi.

"Viisumitoimenpiteiden lisäksi ministeriö on esittänyt myös useita muita suunnitelmia matkailun edistämiseksi, mukaan lukien hallituksen "Syö, osta, kuluta" -ohjelman kaltainen, mutta ulkomaisille matkailijoille suunnattu kampanja, hän sanoi.

– Keskustelemme mahdollisuudesta jakaa Thaimaassa vieraileville ulkomaisille matkailijoille käteiskuponkeja, joiden pitäisi auttaa lisäämään heidän kulutustaan ​​ja vaimentamaan bahtin vahvistumisen vaikutuksia. Odotamme käyttävämme tämän hankkeen rahoittamiseen keskusbudjettia."

Matkailu- ja urheiluministeriö arvioi matkailualan tulojen vuonna 2020 olevan 3.4 biljoonaa Bt, mikä on enemmän kuin viime vuonna 3.01 biljoonaa Bt. Thaimaassa vierailevien ulkomaisten matkailijoiden määrän odotetaan nousevan 40.5–41 miljoonaan ihmiseen ja tuottavan vähintään 2.1 biljoonaa Bt.

Lähde: https://www.nationthailand.com/news/30380998

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/