Mikä on tämän Thaimaan sosiaalisessa mediassa levinneen sarjakuvan tilanne? Kerromme täällä….

Filippiiniläistä äitiä ja hänen lastaan ​​esittävä sarjakuva on levinnyt Thaimaan sosiaaliseen mediaan ja levinnyt valtavasti

Thaimaa-


Sarjakuva filippiiniläisestä äidistä ja hänen lapsestaan ​​on levinnyt Thaimaan sosiaalisessa mediassa viimeisen viikon aikana. Ellet ole ollut kiven alla, olet todennäköisesti nähnyt sen jakavan thaimaalaisten ystävien, asukkaiden ja ulkomaalaisten kanssa, joista monet ovat luoneet oman versionsa.

Filippiinien kielellä "Mag-ina" tai "Mae-loog" meemi tarkoittaa äitiä ja lasta. Sarjakuva luotiin alun perin ja tuli Filippiineiltä. Sillä oli pienempi vaikutus sosiaaliseen mediaan Filippiineillä, mutta se räjähti räjähdysmäisesti, kun useat thaimaalaiset tarttuivat siihen.

Sarjakuvassa äidin hahmo, joka huomaa lapsensa lähtevän kassit pakattuna, kysyy, minne lapsi on menossa. Lapsi antaa vastauksen, yleensä toiveikas ja tulevaisuuteen katsova.

On melko helppoa luoda oma sarjakuva suositusta meemistä.

Sitten hän huomaa, että hänen lapsensa on palannut nopeasti seuraavassa paneelissa ja että lapsi on pettynyt pyrkimyksiinsä. Hän kysyy, miksi lapsi on palannut ja saa yleensä pettyneen tai koomisen vastauksen.

Thaimaalaiset ovat käyttäneet sarjakuvaa viimeisen viikon aikana ilmaistakseen samanlaisia ​​pettymyksiä politiikassa, rahassa, toiminnassa tai ihmissuhteissa jne.

Monet ovat käyttäneet sarjakuvaa koomisiin haluihin ilmaistakseen vierailuaan Pattayalle, mutta palaamistaan ​​nopeasti bahtin voimakkuuden vuoksi tai lähtevät tapaamaan tyttöystäväänsä vain muistaakseen olevansa sinkkuja.

Jotkut ovat käyttäneet sarjakuvaa käsittelemään myös Thaimaan nykyistä poliittista ilmapiiriä, ja siitä on tullut melko suosittu Twitterissä näissä asioissa.

Kirjoittaneet Adam Judd ja Pattaya News Team

Alkuperäinen sarjakuva Filippiineiltä
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/