Väärin pysäköity auto Chiang Raissa vammaisille rikkoo mielenosoittajan tuulilasin

Facebook-sivulle julkaistu video vaurioituneesta autosta miehestä, joka on myöntänyt murtaneensa tahallaan ajoneuvon tuulilasin, koska se oli pysäköity vammaisille varatulle alueelle, on herättänyt laajaa keskustelua verkossa siitä, olivatko hänen toimintansa perusteltua. .

Tekijä, joka tunnisti itsensä herra Peerapong Amornpichiksi, sanoi olevansa kyllästynyt vammaisille varatuille paikoilla jatkuvasti pysäköiviin työkykyisiin kuljettajiin ja lisäsi kuitenkin olevansa valmis maksamaan aiheutuneiden vahinkojen korjaamisesta.

Muangin piirin poliisille ja Chiang Rain ostoskeskuksen johdolle on tehty valitus.

Peerapong väitti, että hän murskasi auton muistuttaakseen työkykyisiä autoilijoita olemaan pysäköimättä paikoissa, jotka on selvästi merkitty vammaisille kuljettajille.

Asia ratkesi, kun Peerapong suostui maksamaan 10,000 XNUMX bahtia auton omistajalle korjauksista.

Vammaisten oikeuksien puolesta taisteleva Manin Inpim sanoi tapausta kommentoidessaan olevansa eri mieltä kaikenlaisesta väkivallasta, mutta pyysi kaikkia ostoskeskuksia ja tavarataloja varmistamaan, että pysäköintisääntöjä noudatetaan tiukasti.

Lähde: Thai PBS

https://www.thaipbsworld.com/car-wrongly-parked-in-handicapped-space-at-shopping-mall-damaged-by-protester/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/