Jotkut Thaimaan hallituksen jäsenet eivät ole tyytyväisiä "The Caveen", sanovat, että elokuva ei perustu faktoihin ja harhaanjohtava

Irlantilaisen ohjaajan Tom Wallerin dokumentti The Cave Nang Non dramaattisesta kansainvälisestä pelastusoperaatiosta 13 "villisika" -jalkapalloilijan ja heidän valmentajansa pelastamiseksi viime vuonna tulvivasta Tham Luangin luolasta Chiang Rain maakunnassa, herättää sosiaalisessa mediassa huomattavaa kiinnostusta. . Reaktiot elokuvaan ovat vaihtelevia, ja niihin sisältyy selvästi negatiivinen kommentti Narongsak Osotthanakornilta, Chiang Rain silloiselta kuvernööriltä ja pelastusoperaatioiden komentajalta.

Tom Waller kertoi eilen Facebook-viestissään saaneensa runsaasti kritiikkiä Narongsakilta, joka kutsuttiin ensi-iltaan Lampangin maakuntaan, jossa hän on nyt kuvernööri. Hän sanoi, että Narongsak valitti, että dokumentti ei perustu tosiasiaan, ja sen sijaan, että se olisi korostanut kaikkien pelastukseen osallistuneiden yhtenäisyyttä, joka hänen mukaansa oli tärkein tekijä sen menestyksessä, elokuva keskittyy vain tarinaan yksi irlantilainen sukeltaja. 

Narongsak valitti myös siitä, että elokuvassa oli tarinoita byrokraattisesta byrokratiasta, joka haittasi pelastustyötä. Hän vetosi mieheen, joka ajoi erityisellä vesipumppuajoneuvolla Nakhon Pathomin maakunnasta, lähes 1,000 XNUMX kilometrin päässä, mutta virkamies kertoi hänelle, että hän pystyi 't.

Waller sanoi, että entinen kuvernööri poistui teatterista nähtyään elokuvan vain lyhyen aikaa ja lisäsi, että hän olisi tyytyväinen hänen kommentteihinsa, jos hän olisi katsonut koko elokuvan.

Nang Fang Mookin verkkosivun mukaan "The Cave Nang Non" sai 8.0/10 positiivista arvostelua ja noin 900,000 XNUMX tykkäystä, mikä kuvailee elokuvaa paljastaneen hallituksen byrokratian negatiiviset puolet.

Verkkosivun ylläpitäjä sanoi, että kohtaus, jossa esiintyi viranomainen, jonka sanottiin olevan epäkohtelias joitain pelastustoimia tukevia ihmisiä kohtaan, saattoi hämmentää useita virkamiehiä ja lisäsi, että dokumentti kertoo pelastuksesta irlantilaisten silmin. sukeltaja Jim Vorni, joka laittoi kaiken kotoa odottamaan auttaakseen vieraita, jotka olivat loukussa tulvivaan luolaan Thaimaassa.

Ohjaaja Tom Wallet tapaa herra Narongsakin.

Hän kertoi säälivänsä monia muita pelastustoimiin osallistuneita ihmisiä, joita ei mainittu elokuvassa, mutta ohjaajan ei ole mahdollista kertoa kaikkien tarinaa kahdessa tunnissa.

Dokumentti sai ensi-iltansa Busanin elokuvafestivaaleilla Etelä-Koreassa

Lähde: Thai PBS

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/