Paavi tapasi Thaimaan pääministerin, pääministeri ylisti paavien panosta ihmisoikeuksien edistämiseen, sanoo Thaimaan edistävän perusihmisoikeuksia

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-cha ylisti tänään vierailevaa paavi Franciscusta hänen panoksestaan ​​ihmiskunnan yhtenäisyyden, inhimillisten voimavarojen kehittämiseen, erityisesti nuorten keskuudessa, köyhyyden poistamiseen, sosiaaliseen tasa-arvoon, ympäristönsuojeluun ja maailmanlaajuisen rauhan edistämiseen.

Tervehdyspuheessaan, joka piti hallituksen ministerien, diplomaattikunnan jäsenten ja tiedotusvälineiden kokoontumiselle paavin vierailun aikana hallitustalossa tänä aamuna, pääministeri sanoi, että myös Thaimaan hallitus on tehnyt samanlaisia ​​ponnisteluja, olipa kyse sitten edistämisestä. muun muassa perusihmisoikeuksista, uskonnonvapauden takaamisesta, vahvan perheinstituution edistämisestä, yhtäläisten mahdollisuuksien takaamisesta kaikille thaimaalaisen yhteiskunnan ihmisille ja kaikkien sosiaaliturvan edistämiseen.

Pääministeri puhui myös Thaimaan roolista ASEANin puheenjohtajana kuluneen vuoden aikana sekä aiemmin tässä kuussa Bangkokissa pidetyn ASEAN-huippukokouksen saavutuksista, kuten ASEAN-maiden yhteistyöstä meriroskan torjunnassa, vaihtoehtoinen energia ja muuttoliike.

Hän sanoi odottavansa tiiviimpää kahden- ja monenvälistä yhteistyötä Thaimaan ja Vatikaanin välillä.

Lähde ThaiPBS.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/