Pakettiauton kuljettaja nukahti ratissa ja törmäsi sähköpylvääseen Pattayalla

Pattaya -
Pakettiauton kuljettaja on selvinnyt vakavilta vammoilta, kun hän nukahti ratissa ja törmäsi sähköpylvääseen tänä aamuna Pattayalla.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen onnettomuudesta kello 4 Soi Siam Country Clubissa.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle havaitsemaan vaurioituneen lava-auton törmäyksen sähköpylvääseen. Myös läheinen nuudelikauppa kärsi omaisuusvahinkoja.

Lava-auton kuljettaja, 52-vuotias Chalermsak Wanja, löydettiin sisältä. Hän sai lieviä vammoja. Hänet on viety paikalliseen sairaalaan.

Mr. Wanja sanoi olevansa matkalla takaisin sairaalasta tapaamaan ystäväänsä kotiinsa. Hänen mukaansa hän nukahti kotiin ajaessaan sairaalassaoloajan uupumusta. Pakettiauto törmäsi nuudelikauppaan ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten. Pattaya Newsille kerrottiin, että kuljettaja maksaa ravintolalle onnettomuudesta aiheutuneet vahingot.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/