Iäkäs ulkomaalainen turisti hukkuu Jomtien Beachille

Ulkomaalainen nainen hukkui Jomtienin rannalla

Pattaya -


Vanhempi ulkomaalainen nainen on hukkunut Jomtienin rannalla tänä aamuna.

Pattaya City Law Enforcement raportoi, että kello 10 he saivat ilmoituksen tajuttomasta ulkomaalaisesta naisesta, jonka sivustakatsoja, jota ei tunnistettu, löysi kellumasta rannan läheltä ja kutsui apua.

Silminnäkijät yrittivät elvyttää ennen kuin pelastushenkilöstö kutsuttiin paikalle sen jälkeen, kun nainen nostettiin vedestä.

Pelastustyöntekijät antoivat myös elvytyksiä, mutta epäonnistuivat. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Viranomaisten mukaan hän oli 78-vuotias turisti Kazakstanista. Hän oli uimassa yksin ja yöpyi paikallisessa hotellissa miehensä kanssa. Hänelle on ilmoitettu onnettomuudesta, mutta hänen nimensä on salattu odotettaessa muita perheenjäseniä ja sukulaisia.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/