Humalassa venäläinen turisti putoaa baarin katolta Pattayalla

Päihtynyt venäläinen turisti loukkaantui pudotessaan pattayalaisen baarin katon läpi

Pattaya -
Päihtynyt venäläinen turisti loukkaantui lievästi pudotessaan paikallisen olutbaarin katon läpi Pattayalla tänä aamuna noin puolenyön aikaan.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta noin klo 0.30 baarissa osoitteessa Moo 12, Nongprue.

Poliisi, The Pattaya News ja pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen päihtyneen venäläisen miehen, joka tunnistettiin 30-vuotiaaksi Roman Shitoviksi. Hänellä oli joitain naarmuja ja mustelmia koko kehossaan.

Baarissa työskentelevä 31-vuotias Ketsaraporn Thaisaenth kertoi kuulleensa kovaa ääntä keittiöstään. Hän luuli, että hänen uuninsa oli räjähtänyt, kun hän paistoi kakkua tapahtumahetkellä.

Hän ryntäsi paikalle, jossa hän löysi herra Shitovin keittiöstä, pukeutuneena vain boksereihin ja reppuun, vaikutti hämmentyneeltä ja raskaasti humalassa.

Shitov on suostunut maksamaan kattovahingot. Hän ei selittänyt tapahtuneesta mitään ja käveli pois paikalta maksettuaan julkistamattoman summan. Hän oli niin humalassa, ettei kyennyt vastaamaan kysymyksiin eikä suostunut selittämään, miksi hän käveli paikallisten baarien katoilla yksin, ilman paitaa ja kenkiä.

Henkilökunta antoi hänelle paidan, ennen kuin hän kompastui uudelleen maksettuaan lisäseikkailuista. Hän kieltäytyi menemästä sairaalaan lisäapua varten.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/