Kaksi loukkaantui lava-auton kaatuessa Pattayalla

Kaksi loukkaantui lava-auton kaatuessa Pattayalla

Pattaya -
Kaksi ihmistä on loukkaantunut lava-auton törmättyä moottoripyörään ja kaatuessaan tänä aamuna Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Kanoknan Suksri sai ilmoituksen onnettomuudesta Sukhumwit Roadilla kello 5 aamulla.

Poliisi, The Pattaya News ja Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen tieltä kaatuneen lava-auton.

Läheltä löytyi vaurioitunut sähköpylväs ja vaurioitunut mainostaulu.

Pakettiauton sisältä löydettiin kaksi loukkaantunutta, jotka olivat kuljettaja 35-vuotias Apichart Suknoi ja toinen thaimaalainen, jota ei tunnistettu.

Pelastustyöntekijät vapauttivat kuljettajan lava-autosta hydraulisella leikkurilla.

Pelastusryhmä löysi lähistöltä vaurioituneen moottoripyörän, jonka kuljettaja oli 41-vuotias Thongsai Kongkam.


Hän sai päävammoja ja murtui jalkaan.

Kaikki kolme uhria vietiin paikalliseen sairaalaan.

Lava-autonkuljettajien sukulaiset sanoivat olevansa toisessa autossa uhrien takana ja matkalla takaisin kotiinsa. He väittivät, että moottoripyörän kuljettaja vaihtoi kaistaa ilman varoitusta aiheuttaen onnettomuuden.

Noutoauto törmäsi sitten moottoripyörän takaosaan ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen ja mainostauluun.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/