Liikenneministeriö aikoo ottaa käyttöön monia uusia "isopyörä"-sääntöjä ja -rajoituksia, myös ulkomaalaisille

Liikenneministeriö aikoo kieltää isojen pyöräilijöiden "kaistanjakamisen" ja rajoittaa heidän nopeudensa taajamalla turvallisuuden vuoksi 80 kilometriin tunnissa.

Liikenteen apulaissihteeri Chirute Visalachitra sanoi tiistaina, että "kaistanjakokiellon" mukaan isopyöräilijät eivät saa ajaa tai ohittaa ajoneuvojen välillä ja heidän on odotettava liikennevaloja muiden ajoneuvojen takana liikennekaistoilla. .

Hän sanoi, että heidän on rajoitettava nopeuttaan 80 kilometriin tunnissa kaupunki- ja yhteisöalueilla.

Lisäksi ministeriö vaatisi suurilta pyöräilijöiltä erityisesti suunniteltuja testejä ennen isopyörän ajokorttien saamista. Siellä olisi erityisiä testikenttiä suurille pyöräilijöille, ja he myös läpikäyvät simulaatioita vaaratilanteista varmistaakseen, että heillä on turvallisuus etusijalla, Chirute sanoi.

Hän lisäsi, että ministeriö vaatisi ulkomaalaisilta turisteilta moottoripyöriä maassa vuokraaessaan näyttämään ajokortteja, jotka koskevat nimenomaan suuria pyörämoottoripyöriä. Vaatimusta ei ole koskaan aiemmin ollut, ja monet ulkomaalaiset ovat kuolleet maassa moottoripyöräonnettomuuksissa, hän sanoi.

Chirute ei antanut aikataulua uusien sääntöjen käyttöönotolle ja sanoi, että huolissaan olevat viranomaiset viimeistelevät uudet moottoripyörien turvallisuutta koskevat toimenpiteet 30 päivän kuluessa ennen kuin pyytävät hallituksen hyväksyntää. Jotkut toimenpiteet saattavat alkaa vuoden lopussa, hän sanoi tarkentamatta.

Pattaya News huomauttaa, että suuret pyörät ovat usein joutuneet tarkastelun kohteeksi Pattayassa sosiaalisessa mediassa ja syytetty monista suurista onnettomuuksista, mukaan lukien yksi, joka tappoi venäläisen turistin Jomtienissa aiemmin tänä vuonna väitetysti ylinopeuttamalla nuoria ulkomaisia ​​kilpailijoita, mikä aiheutti paikallisen tukahdutuksen.

Lähde: Bangkok Post

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/