Yksi kuollut kolme loukkaantui rakenteilla olevan asunnon romahduksen jälkeen Pattayalla

One dead three injured after section of under construction condo collapses in Pattaya this morning

Pattaya -
One worker has died while three workers have sustained serious injuries after a section of an under construction condo in Pattaya has collapsed this morning.

Sawang Boriboon Thammasathan rescue workers were notified of the incident at 10AM at an under construction luxury condominium in Soi 14/1 Pattaya – Naklua.

Bang Lamung Police , The Pattaya News and emergency responders arrived at the eight story under construction condominium.

Four Cambodian workers (Three men, one woman) have sustained serious injuries. They were rushed to local hospitals. A 20 year old man was pronounced dead at the hospital. Their names have been withheld at this time pending notification of family members.

Bang Lamung Police Chief Col Jakthip Parapantakun said iron materials on the construction were too heavy. The four workers fell when a section collapsed from three stories high above ground.

However, police are continuing their investigation to find the cause of incident for further legal action.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/