Yksi kuollut kolme loukkaantui rakenteilla olevan asunnon romahduksen jälkeen Pattayalla

Yksi kuollut kolme loukkaantui, kun osa rakenteilla olevasta asunnosta romahti Pattayalla tänä aamuna

Pattaya -
Yksi työntekijä on kuollut ja kolme työntekijää loukkaantunut vakavasti, kun Pattayalla rakenteilla olevan asunnon osa romahti tänä aamuna.

Sawang Boriboon Thammasathanin pelastustyöntekijöille ilmoitettiin tapauksesta klo 10 rakenteilla olevassa luksushuoneistossa Soi 14/1 Pattaya – Naklua.

Bang Lamungin poliisi, The Pattaya News ja hätäkeskukset saapuivat rakenteilla olevaan kahdeksankerroksiseen asuntoon.

Neljä kambodžalaista työntekijää (kolme miestä, yksi nainen) on loukkaantunut vakavasti. Heidät kuljetettiin paikallisiin sairaaloihin. 20-vuotias mies todettiin kuolleeksi sairaalassa. Heidän nimensä on toistaiseksi salattu odottamaan perheenjäsenten ilmoitusta.

Bang Lamungin poliisipäällikkö eversti Jakthip Parapantakun sanoi, että rakennuksessa olevat rautamateriaalit olivat liian raskaita. Neljä työntekijää kaatui, kun osa romahti kolmen kerroksen korkeudelta maanpinnasta.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa tapahtuman syyn selvittämiseksi jatkotoimia varten.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/