Saudituristi loukkaantui vinossa Pattayalla

KUVAT: Pattayaonlinenews

Pattaya -
Poliisi etsii epäiltyjä, koska saudi mies loukkaantui viiltohaavasta eilen illalla Jomtienissa.

Pattayan kaupungin poliisin luutnantti Chanikan Pueanpinit sai ilmoituksen tapahtumasta klo 11 osoitteessa Soi Jomtien 2.

Poliisi ja Sawang Boiboon Thammasathanin pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen 49-vuotiaan Saudi-Arabian kansalaisen Nasser Mohammedin.

Hän sai vammoja oikean kätensä vakavasta viiltohaavasta. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

34-vuotias todistaja, herra Soothorn Kornklang, joka näki ensimmäisenä herra Mohammedin, sanoi huutaneensa apua, mutta hän ei tiennyt mitä tapahtui aiemmin.

Hra Mohammed ei kyennyt vastaamaan yhteenkään kysymykseen paikan päällä kielimuurien ja haavojensa vakavuuden vuoksi. Toipuessaan poliisi haastattelee häntä kääntäjän avustuksella.

Poliisi jatkaa tutkintaa epäiltyjen etsimiseksi lisätoimia varten. He tarkastelevat CCTV:tä lähellä aluetta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/