Pattaya Cricket Club Match -raportti, sisäkrikettiliigan kierros 2

Takarivi: Bernie Lamprecht. Keskirivi: (LR) Dave Samways, Wez Masterton, Simon Philbrook (C), John Harvey. Eturivi: (LR) Clive Rogerson, Gavin Perfect ja Ian Liddell (punaiset).

PCC-otteluraportti – Sisäkrikettiliiga – Kierros 2

Torstaina 19. syyskuuta pelattiin Pattaya Indoor Cricket Leaguen (PICL) toinen kierros. Vaikuttaa siltä, ​​että Asian Stars ei ole enää kiinnostunut PICL:stä, joten PCC pelasi jälleen RST:tä, mutta 2 mies 10 yli -muodossa. Toivotaan, että 15 muuta joukkuetta liittyy PICLiin lähitulevaisuudessa.

Tässä hyvin tiiviissä ottelussa PCC:n olisi pitänyt ilmestyä toinen uusi jäsen – Alex McInnes, mutta hän ei saapunut paikalle Trevor Moolmanin ja Jainish Parikhin ohella. Tämä jätti meille 3 lyhyen ajan, joten sinusta tuli todella maalintekijä, erotuomari ja lehdistötiedottaja. Pelin suhteen Matt Harkness, Colin Clark ja Luke Stokes löivät kahdesti. Keilailu jaettiin kaikille paitsi Colinille, joka piti lyöntiä.

Simon Philbrook ei vieläkään pystynyt pelaamaan, joten kapteeni siirrettiin Wez Mastertonille. Wez
päätti lyödä ensin, kun odotimme Andy Emeryä, joka oli viivästynyt jalkapallo-ottelun vuoksi.

PCC avasi Matt Harknessin ja Luke Stokesin kanssa, jotka lisäsivät 40 ensimmäisellä 3:lla siirrolla, mutta Luke loppui, ensimmäinen monista, ja Mattkin oli poissa. Tämä skenaario jatkui koko pelin ajan ja osoittautui PCC:n tuhoksi. Siitä huolimatta Chris Lindop keilaili melko hyvin ja melko vauhdikkaasti.

Bernie Lamprecht ja John Harvey löivät 34:n kumppanuuden Bernien kanssa onneksi 6:n pois Guthrie Millerin kädestä Long Offissa, mutta he menettivät 3 pistettä. John loppui suoralla osumalla, ja myöhemmin keilattiin John Mayallilta, jonka tyyli on samanlainen kuin Slow Poison, ja Bernie jäi kiinni John Mayallin taakse.

Colin Clark ja Wez Masterton tekivät 35 maalia, ja Wez sai myös 6, mutta molemmat pääsivät maaliin.
Matt Mann – yksi kiinni ja yksi keilattu. Andy Emery ja Matt Harkness pitivät vauhtia, sillä Matt sai 6, mutta kolmas ulosajo vei heidän tuloksensa 39. Viimeinen pari Luke Stokes ja Colin Clarke teki maalin 30, mutta hävisi 2 korttia John Mayallille ja 1 Matt Mannille pudotuksen, saaliin ja keilauksen kautta. PCC teki 183, mutta 55 rangaistuspistettä pienensi tuloksen 127:ään 11:stä.

RST vastasi Peter Reean ja Chris Sizerin kautta. Bernie heitti Peterin ensimmäisen pallon, mutta he toipuivat ja saivat 30. Pisteet lähes tasan. Seuraavaksi tulivat Guthrie Miller ja Nick Hitchmough, jotka lisäsivät 32, mutta Wezin suora osuma tyrmäsi Guthrien. Kuuden ylityksen jälkeen RST oli 6 kolmelle (PCC oli 56 viidelle).

Bernien ja Andy Emeryn siisti keilailu piti Lewis Maddranin ja John Mayallin rappien alla, mutta onnistuivat saamaan 24 maalin tappiosta yhdestä ovesta Andylle. Chris Lindorp ja Matt Mann olivat RST:n paras pari, ja he ottivat 1 ilman lyöntiä hienolla lyönnillä, vain pienillä luistoilla ja nykäisyillä. 36 vaihdon jälkeen RST oli 12 113:lle, kun taas PCC oli 3 108:lle. Kun RST 8 juoksee eteenpäin, heidän viimeinen parinsa, Ryan
Kuljettaja ja Charlie Row ottivat rypyn.

18 juoksua ja 13. ja 14. siirrosta saatu ovi jätti RST:n yhden taakse. Finaalissa yli 2 ja leveä, ylimääräinen pallo, ovi ja 3 pois viimeisestä pallosta mahdollistivat RST:n voiton yhdellä juoksulla. RST 128 5:lle.

PCC:llä oli ylivoimaisesti parempi pistemäärä, mutta lyöntejä luovuttiin liian helposti, koska he juoksivat riskialttisti lyöntien välissä ja eivät puolustaneet käyntiään hyvää palloa vastaan.

Myönnettäköön, että heidän nopeammat keilaajansa saivat jonkin verran swingiä, mutta samoin Wez, Andy ja Matt. Se antoi Colinille mahdollisuuden ottaa teräviä saaliita alhaalta. PCC antoi käytännössä 30 juoksua ja hävisi pelin.

Paras keilailu PCC:ltä oli Andy E 3:lla ylityksellä, 25:llä 2:lla. John Mayall oli RST:n keilajien valinta 23:lla 4:lle ja Matt Mann oli 29:llä 3:lla. Paras PCC:n lyönti oli Matt 6 ylityksellä 43:lla 2 ulostulolla. . RST:n paras oli Matt Mann 3 ylityksellä 20 nollasta ulostulosta.
Joka tapauksessa todella tiukka ottelu ja toivotaan, että voimme voittaa muissakin otteluissa.

PCC-tilastot
Keilailu Lyönti
Name Overs Runs Wkts Name Overs Runs Outs
Bernard 3 24 1 Bernard 3 19 1
Matt 3 30 1 Matt 6 43 2
Luke 2 28 0 Andy E 3 16 0
Johannes 2 22 1 Joh 3 14 2
Wesley 2 28 0 Wesley 3 17 1
Andy E 3 25 2 Colin 6 33 2
Luukas 6 31 3

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/