Paikalliset vapaaehtoiset siivoavat Soi 4 ​​Pratumnakin maailman siivouspäivää varten

Pattaya-

Viikonlopun aikana useat organisaatiot ja ryhmät kokoontuivat antamaan takaisin paikalliselle yhteisölle siivoamalla valtavan määrän roskia Soi 4:stä Pratumnakissa.

Organisaatiot, jotka koostuvat Green Pattayasta, Inez Foundationista, Planet Cleanupista ja The Good Newsista sekä kaupungintalon virkamiehistä, siivosivat täyden kuorma-auton roskia maailman siivouspäivänä tänä lauantaina.

Lisäksi he ovat luvanneet jatkaa alueen siivoamista, kunnes KAIKKI roskat ovat poissa.

Oletko kiinnostunut antamasta takaisin yhteisöllesi? Katso lisää täältä:

https://web.facebook.com/GreenPattaya/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/