Neljä paikallista kalastajaa pelastettiin sen jälkeen, kun aalto upposi veneensä Sattahipin vesillä

Four local fishermen rescued after waves hit and sink their boat in Sattahip waters

Sattahip –
Four local fishermen have been rescued after big waves hit their fishing boat in the sea at Sattahip last night.

Sawang Rojjana Thammasathan rescue workers were notified at 10PM that a fishing boat was sunk and three fishermen were still missing.

Another fisherman, 44 year old Anansak Janthima, had already been saved by another fishing boat.

Rescue divers have later found three missing fishermen which are Tinnawat Dansrikaew and Jaroon Jamsawat, both 31 years old, and 37 year old Mongkon Premmana. All three men were alive, but weak.

They were taken back to Bang Saray pier before taken to a local hospital.

Mr Anansak who is the boat captain said they were searching for fish near Koh Rang Kwean. There were several strong waves which hit the boat. The boat was sunk under the sea.

The men were holding boxes and floating in the sea before they got help.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/