Neljä paikallista kalastajaa pelastettiin sen jälkeen, kun aalto upposi veneensä Sattahipin vesillä

Neljä paikallista kalastajaa pelastettiin sen jälkeen, kun aallot osuivat ja upposivat heidän veneensä Sattahipin vesillä

Sattahip –
Neljä paikallista kalastajaa on pelastettu, kun suuret aallot osuivat heidän kalastusveneensä mereen viime yönä Sattahipissa.

Sawang Rojjana Thammasathanin pelastustyöntekijöille ilmoitettiin kello 10, että kalastusvene upposi ja kolme kalastajaa oli edelleen kateissa.

Toinen kalastaja, 44-vuotias Anansak Janthima, oli jo pelastettu toisella kalastusveneellä.

Pelastussukeltajat ovat myöhemmin löytäneet kolme kadonnutta kalastajaa, jotka ovat Tinnawat Dansrikaew ja Jaroon Jamsawat, molemmat 31-vuotiaita, ja 37-vuotias Mongkon Premmana. Kaikki kolme miestä olivat elossa, mutta heikkoja.

Heidät vietiin takaisin Bang Sarayn laiturille ennen kuin heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

Herra Anansak, joka on veneen kapteeni, sanoi, että he etsivät kaloja Koh Rang Kweanin läheltä. Veneeseen osui useita voimakkaita aaltoja. Vene upposi meren alle.

Miehet pitivät laatikoita kädessään ja kelluivat meressä ennen kuin he saivat apua.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/