Naiskuljettaja loukkaantui kääntäessään ajoneuvoaan Pattayalla

Pattaya -
Naiskuljettaja loukkaantui lievästi, kun hänen ajoneuvonsa kaatui eilen illalla Soi Pratumnakissa.

Pattayan kaupungin poliisin majuri Tanin Kanpai sai ilmoituksen onnettomuudesta klo 8 Soi Pratumnak 5:ssä. Poliisi ja Sawang Boriboom Thammasathanin pelastustyöntekijät kiiruhtivat paikalle.

Tapahtumapaikalta he löysivät tieltä kaatuneen sedanin. Myös pysäköity sedan vaurioitui.

Sedanin kuljettajana ollut 37-vuotias Panida Lainai loukkaantui vain lievästi. Hänet vietiin sairaalaan. Paikalla olevien silminnäkijöiden mukaan nainen näytti olevan mahdollisesti päihtynyt.

Silminnäkijöiden mukaan sedan oli menettänyt hallinnan ja törmäsi tien viereen pysäköityyn autoon.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/