Kuollut merikilpikonna löydetty Jomtienin rannalta

Kuollut merikilpikonna löydetty Jomtienin rannalta

Pattaya -
Kuollut merikilpikonna löydettiin Jomtienin rannalta eilen iltapäivällä.

Pattayan merenkulkutoimiston virkamiehet saivat turisteilta ilmoituksen kuolleesta merikilpikonnasta kello 1.

Pattaya Marine Officen ja Pattayan kaupungin lainvalvontaviranomaiset saapuivat rannalle etsimään suurta merikilpikonnaa.

Se on 70 senttimetriä pitkä ja painaa 50 kiloa.

Kilpikonnasta on löydetty viiltohaavoja. Kilpikonnan uskotaan kuolleen monta päivää sitten.

Kuolinsyyn selvittämiseksi tehdään ruumiinavaus.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/