Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoittaa lisää myrskyjä, kylmärintama

Lauantaina kello 5 annetussa erityisvaroituksessa osasto sanoi, että Thaimaan yläosassa lauantaina ja sunnuntaina on ukkoskuuroja, puuskaisia ​​tuulia ja rankkasadetta.

Osasto katsoi sääolosuhteiden syyksi monsuuniloukkaan, joka istui alemman pohjoisen, ylemmän Keski- ja alemman koillisosan sekä matalapainejärjestelmän Etelä-Kiinan meren yllä, kun taas Kiinasta peräisin oleva kohtalainen korkeapainejärjestelmä riippui ylemmän Vietnamin ja Laosin yllä.

Osaston mukaan jyrkkä lämpötilan lasku maanantaista torstaihin johtuisi Kiinasta tulevasta kohtalaisesta korkeapainejärjestelmästä.

Se sanoi, että lämpötilan lasku alkaa koillisesta ja leviää muualle maahan. 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/