Red Planet -hotellin henkilökunta siivoaa Jomtien Beachin

Pattaya -
Red Planet -hotellin työntekijät ovat siivoaneet Jomtienin rannan Pattayassa tänä aamuna.

Red Planet Hotelsin tiimiin, jota johti toimitusjohtaja, Mr.Tim Hansing ja muut, oli yhteensä 100 ihmistä monista maista, jotka siivosivat Jomtienin rantaa. He lakaisivat myös jalkakäytävät ja yleisen alueen.

Hansing kertoi The Pattaya Newsille: "Tämä toiminta on osa yhteisön vastuuta, jotta voimme pitää huolta rannastamme ja ympäristöstämme."

"Olemme huolissamme siitä, että yritämme lopettaa muovin käytön ja lopettaa muovijätteen tuotannon. Haluamme muidenkin olevan huolissaan muovin käytön vähentämisestä. Muovi on vahingoittanut paljon paikallisessa meribiologiassa. ”

– Työntekijämme ja vapaaehtoiset ovat keränneet roskat rannalta kolmen kilometrin matkalta.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/