Poliisi jahtaa moottoripyörävarkaa Pattayalla

Poliisi jahtaa moottoripyörävarkaa Pattayalla

Pattaya -
Poliisi jahtaa moottoripyörävarkaa Keski-Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta asunnossa Soi Nok Khaossa tänä aamuna kello 4.

Poliisi saapui asuntoon löytääkseen 35-vuotiaan Chockchai Sornpromin, joka on kadonneen moottoripyörän omistaja.

Hän kertoi poliisille, että asuessaan asunnon huoneessa hän kuuli moottoripyöränsä tyhjentyneen putken äänen.

Hän näki varkaan kiihtyvän moottoripyörällään. Hän seurasi varasta toisella moottoripyörällä, mutta ei saanut häntä kiinni.

Poliisi tarkastaa lähistöllä olevaa CCTV-kuvaa löytääkseen epäillyn ja moottoripyörän.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/