Poliisi jahtaa kultakaupan ryöstöä Chonburista

Thaimaan mediassa ryöstöä kuvailtiin kohteliaaksi sen jälkeen, kun hän pyysi anteeksi kultaliikkeen pitämistä Chonburissa. 

Hän jopa pyysi, että hän pääsisi pakoon ennen kuin poliisi kutsuttiin.

Jäätävä nuotti ja aseen käyttö saivat kuitenkin henkilöstön ja Nong Chakin markkinoiden Yaowarat-konttorin omistajan shokissa. 

Mies, jolla oli valkoinen Nike-lippis ja kirurginen naamio, käveli kauppaan ja ojensi thai-kielellä kirjeen, jossa luki:

"Älä pidä ääntä. Laita kulta ja käteinen pussiin. Kulta kuuluu kauppaan. Sinun elämäsi on sinun. Ei ole tarvetta tulla tapetuksi." 

Hän piti asetta ja henkilökunta noudatti määräyksiä laittamalla 14 bahtia painoisia (noin 300,000 XNUMX bahtia) kultakoruja muovipussiin. 

Ennen kuin hän lähti kaupasta, hän sanoi: ”Olen pahoillani, mutta minun on tehtävä tämä. Anna minun mennä pois ennen kuin soitat poliisille." 

Ban Bungin poliisi tutkii eilisiltaisen ryöstön jälkeen. 

Lähde: Daily News ja Thaimaan Visa

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/